Eddy Laveren, PhD

Eddy  Laveren, PhD
  • Financial Management
  • Succession of Family Businesses
  • Growth Management
  • Small Firm Finance
  • Entrepreneurship
  • Family Business Management

Academic Director, Competence Center Familiebedrijven

Biografie

Eddy Laveren is Hoogleraar Financieel Management en Ondernemerschap aan de faculteit T.E.W. van Universiteit Antwerpen. Hij is academisch directeur van het competence center voor familiebedrijven aan Antwerp Management School. Hij is academisch verantwoordelijke voor de SD Worx Leerstoel voor de kmo georganiseerd in samenwerking met Antwerp Management School. Hij is gastprofessor aan de Flanders Business School.

Hij is lid van het wetenschappelijk sturingscomité van Kefik, het federaal kenniscentrum voor financiering van KMO. Door de European Council for Small Business (ECSB) werd hij benoemd tot Country vice-president voor België.

Hij doceert verschillende cursussen in het domein van financieel management voor KMO’s. Zijn onderzoek en publicaties situeren zich in het domein van de financiering van kmo’s, het management van de groei van KMO's en familieondernemingen alsook de overdracht van familiebedrijven. Hij is auteur of coauteur van 7 boeken. Hij publiceerde 26 artikels in nationale en internationale tijdschriften en 12 hoofdstukken in boeken. Hij is auteur of co-auteur van meer dan 70 congrespapers en working papers. Hij is associate editor van het tijdschrift ‘Journal of small business management’ en lid van de editorial board van het tijdschrift 'Family Business Review'. Hij ontving in 2009 een award van het tijdschrift Family Business Review voor de beste reviewer. Daarnaast is hij reviewer voor verschillende andere internationale tijdschriften in het domein van KMO-management.

Programma's

Publicaties

Vraag?

Contacteer ons

Dit veld is verplicht
Foutief e-mail adres
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verzend 
of bel ons :
+32 (0)3 265 47 58
Opening minds to impact the world