Als een internationale business school, breidt Antwerp Management School haar internationale netwerk van partner-universiteiten permanent uit. Hierdoor kunnen haar deelnemers, studenten en faculty leden makkelijker uitgewisseld worden. De School onderschrijft daarmee haar missie om 'Global Citizens' te vormen. Antwerp Management School ontwikkelt haar Full-Time Master en Executive Master programma's samen met partner-instituten van over de hele wereld.

CELAP

Voor haar opleidingen rond leiderschap en China werkt Antwerp Management School samen met het prestigieuze CELAP, een instituut gelegen in Shanghai, dat hoge functionarissen en business leaders in China opleidt.

XIMB

 The Xavier Institute of Management in Bhubaneswar is partner in het 3C MGM programma. Het is vooral gekend omwille van zijn managementopleidingen doordrongen van“esprit de corps”, wederzijds respect, vertrouwen, zorg voor de nood van anderen, sociale waarden en persoonlijke maturiteit en integriteit.

Fordham

Fordham University of New York is de tweede partner in het 3Continent Master in Global Management Programma. Fordham trekt studenten aan van over de hele wereld die willen leren en leven in de diversiteit en opportuniteit de een wereldstad als New York te bieden heeft. 

IBS Moscow Het Institute of Business Studies (IBS) in Moskou is een toonaangevende business school in Rusland. De school werd opgericht in 1988 door the Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration met de steun van twee vooraanstaande Russische universiteiten:

Sinds 1998 organiseert Antwerp Management School haar Executive MBA program in nauwe samenwerking met IBS-Moscow.

Essca

Voor de opleiding China-European Business Studies is Antwerp Management School partner met de Ecole de Commerce (ESSCA), die campussen heeft in Anger, Parijs, Budapest en Shanghai. Het instituut is AACSB geaccrediteerd.

ALliance _2

Antwerp Management School en het HEC-ULg bieden samen onder de noemer “AL-liance”  innovatieve ‘Executive’ programma’s aan die beantwoorden aan de specifieke noden van bedrijven. Het doel van deze samenwerking is om aan bedrijven kwaliteitsvolle opleidingen op maat voor te stellen van hetzelfde, hoogstaande niveau in vier talen (Frans, Nederlands, Duits en Engels). Lees meer.

JMU_logo

Antwerp Management School is partner met de Business School van James Madison University (JMU). Deze banden werden gelegd door een 12 jarige erasmussamenwerking met Universiteit Antwerpen. (meer informatie)

Logo_Economics and Management School of Wuhan University


Antwerp Management School en de Economics and Management School of Wuhan University ondertekenden een Memorandum of Understanding. Deze Economics And Management School in China bied economische en management opleidingen van hoge kwaliteit met een internationale reputatie. (meer informatie)

 

Samenwerkingsverbanden met andere business schools en universiteiten

  • Alliance University, Bangalore, India. Lees meer

Vraag?

Contacteer ons

Dit veld is verplicht
Foutief e-mail adres
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verzend 
of bel ons :
+32 (0)3 265 47 33
Opening minds to impact the world