Structurele

Partners

Structurele Partners herkennen zich in de missie en visie van Antwerp Management School en wensen zich voor een langere periode te verbinden aan de School.

De Structurele Partner treedt toe tot de Strategische Adviesraad van de School en bouwt zo in een open netwerkstructuur mee aan een Management School die de slagkracht en potentie heeft om haar visie te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de samenleving.

Sociaal – maatschappelijk engagement schept uitdrukkelijk mee het kader waarbinnen Antwerp Management School haar missie wil realiseren: kennis verbinden met de brede maatschappelijke context, de persoonlijke overtuigingen en waarden en een toekomstgerichte blik.

Prime Foundation Partners

KBC SD Worx Universiteit Antwerpen Port of Antwerp Stad Antwerpen

Foundation Partners

POM logo_BASF.png GIMV SOUDAL
Logo Elia t Janssen Pharmaceutica      

HEEFT U INTERESSE OM STRUCTUREEL PARTNER TE WORDEN OF WIL U MEER INFORMATIE OVER WAT WIJ VOOR U ALS POTENTIELE PARTNER KUNNEN BETEKENEN?

Gelieve dan contact op te nemen met Dean Paul Matthyssens: paul.matthyssens@ams.ac.be (via zijn assistente Linda Pauwels op T +32 (0)3 265 47 56 of Linda.Pauwels@ams.ac.be) of Katrien Van Hecke, Director Strategic Projects, op T +32 265 46 96 of Katrien.VanHecke@ams.ac.be.

Vraag?

Contacteer ons

Dit veld is verplicht
Foutief e-mail adres
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Verzend 
of bel ons :
+32 (0)3 265 47 33
Opening minds to impact the world