Partners

Structurele Partners herkennen zich in de missie en visie van Antwerp Management School en wensen zich voor een langere periode te verbinden aan de School.

De Structurele Partner treedt toe tot de Strategische Adviesraad van de School en bouwt zo in een open netwerkstructuur mee aan een Management School die de slagkracht en potentie heeft om haar visie te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de samenleving.

Sociaal – maatschappelijk engagement schept uitdrukkelijk mee het kader waarbinnen Antwerp Management School haar missie wil realiseren: kennis verbinden met de brede maatschappelijke context, de persoonlijke overtuigingen en waarden en een toekomstgerichte blik.

Prime foundation partners

logo KBC    logo Port of Antwerp    logo sdworx    logo Stad Antwerpen    logo UAntwerpen

Foundation partners

logo_pom   logo_basf   logo_gimv   logo_soudal   logo_elia   logo_Janssen

Kennispartners kunnen zich aansluiten bij een expertisecentrum of hun engagement uitbreiden tot het sponsoren van een Leerstoel.

Antwerp Management School heeft binnen haar researchafdeling expertisecentra en kennisnetwerken opgericht die de voorwaarden scheppen voor co-creatie van kennis en vaardigheden en brengt hierin Kennispartners samen met een academische of een bedrijfsachtergrond. De open netwerkstructuur van expertisecentra en kennisnetwerken schept de condities voor innovatief, grensverleggend denken.

Onze researchafdeling wil een referentiepunt zijn inzake kennis op specifieke domeinen en onderbouwt met haar onderzoek tevens de state-of-the-art programma’s van de school. De positionering tussen theorie en toepassing en faculty die academische kennis met praktische expertise combineren, maakt dat de output daadwerkelijk de kiem kan zijn van duurzame waardecreatie in de economische keten.

Onze Kennispartners in de verschillende expertisecentra zijn:

Jaarlijks studeren in juni een 200-tal nationale en internationale Young High Potentials af van onze voltijdse masterprogramma's. Als Talent Partner krijg je de mogelijkheid om een structurele rekruteerder te worden aan Antwerp Management School.

Een talent partnership laat je toe om:

• te rekruteren op onze jobfora
  • je bedrijf voor te stellen aan de deelnemers
  • de vacatures te verspreiden naar de huidige studenten en de alumni
  • het Master CV Boek te verkrijgen
  • te werken aan je Employer Branding in onze school
  • gedurende 8 weken te werken met twee fulltime masterstudenten aan een project in jouw bedrijf
  • etc.
Hilti Logo Rot   Logo Cummins   Pw C_logo _colour   Accenture Logo _kleur

Als een internationale business school, breidt Antwerp Management School haar internationale netwerk van partneruniversiteiten permanent uit. Hierdoor kunnen haar deelnemers, studenten en faculty-leden makkelijker uitgewisseld worden. De School onderschrijft daarmee haar missie om 'Global Citizens' te vormen. Antwerp Management School ontwikkelt haar Full-Time Master en Executive Master programma's samen met partner-instituten van over de hele wereld.

CELAP

Voor haar opleidingen rond leiderschap en China werkt Antwerp Management School samen met het prestigieuze CELAP, een instituut gelegen in Shanghai, dat hoge functionarissen en business leaders in China opleidt.

XIMB

The Xavier Institute of Management in Bhubaneswar is partner in het 3C MGM programma. Het is vooral gekend omwille van zijn managementopleidingen doordrongen van“esprit de corps”, wederzijds respect, vertrouwen, zorg voor de nood van anderen, sociale waarden en persoonlijke maturiteit en integriteit.

Fordham

Fordham University of New York is de tweede partner in het 3Continent Master in Global Management Programma. Fordham trekt studenten aan van over de hele wereld die willen leren en leven in de diversiteit en opportuniteit de een wereldstad als New York te bieden heeft.

IBS Moscow   Het Institute of Business Studies (IBS) in Moskou is een toonaangevende business school in Rusland. De school werd opgericht in 1988 door the Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration met de steun van twee vooraanstaande Russische universiteiten:

Sinds 1998 organiseert Antwerp Management School haar Executive MBA program in nauwe samenwerking met IBS-Moscow.

Essca

Voor de opleiding China-European Business Studies is Antwerp Management School partner met de Ecole de Commerce (ESSCA), die campussen heeft in Anger, Parijs, Budapest en Shanghai. Het instituut is AACSB geaccrediteerd.

ALliance _2

Antwerp Management School en het HEC-ULg bieden samen onder de noemer “AL-liance”  innovatieve ‘Executive’ programma’s aan die beantwoorden aan de specifieke noden van bedrijven. Het doel van deze samenwerking is om aan bedrijven kwaliteitsvolle opleidingen op maat voor te stellen van hetzelfde, hoogstaande niveau in vier talen (Frans, Nederlands, Duits en Engels).

JMU_logo

Antwerp Management School is partner met de Business School van James Madison University (JMU). Deze banden werden gelegd door een 12-jarige erasmussamenwerking met Universiteit Antwerpen. (meer informatie)

Logo_Economics and Management School of Wuhan University

Antwerp Management School en de Economics and Management School of Wuhan University ondertekenden een Memorandum of Understanding. Deze Economics And Management School in China biedt economische en management opleidingen van hoge kwaliteit met een internationale reputatie. (meer informatie)

Samenwerkingsverbanden met andere business schools en universiteiten

• Alliance University, Bangalore, India.

Word een partner

Geïnteresseerd om samen waarde te creëren? Word nu partner van Antwerp Management school. Neem contact op en ontdek wat AMS voor jou kan betekenen.

Structurele & Kennispartners

Paul Matthyssens
Decaan AMS
paul.matthyssens@ams.ac.be