Partners

Structurele Partners herkennen zich in de missie en visie van Antwerp Management School en wensen zich voor een langere periode te verbinden aan de School.

De Structurele Partner treedt toe tot de Strategische Adviesraad van de School en bouwt zo in een open netwerkstructuur mee aan een Management School die de slagkracht en potentie heeft om haar visie te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de samenleving.

Sociaal – maatschappelijk engagement schept uitdrukkelijk mee het kader waarbinnen Antwerp Management School haar missie wil realiseren: kennis verbinden met de brede maatschappelijke context, de persoonlijke overtuigingen en waarden en een toekomstgerichte blik.

Prime foundation partners

logo Port of Antwerp
logo sdworx
logo Stad Antwerpen
logo UAntwerpen

Foundation partners

Kennispartners kunnen zich aansluiten bij een expertisecentrum of hun engagement uitbreiden tot het sponsoren van een Leerstoel.

Antwerp Management School heeft binnen haar researchafdeling expertisecentra en kennisnetwerken opgericht die de voorwaarden scheppen voor co-creatie van kennis en vaardigheden en brengt hierin Kennispartners samen met een academische of een bedrijfsachtergrond. De open netwerkstructuur van expertisecentra en kennisnetwerken schept de condities voor innovatief, grensverleggend denken.

Onze researchafdeling wil een referentiepunt zijn inzake kennis op specifieke domeinen en onderbouwt met haar onderzoek tevens de state-of-the-art programma’s van de school. De positionering tussen theorie en toepassing en faculty die academische kennis met praktische expertise combineren, maakt dat de output daadwerkelijk de kiem kan zijn van duurzame waardecreatie in de economische keten.

Onze Kennispartners in de verschillende expertisecentra zijn:

Prime knowledge partners

logo KPMG

Knowledge partners

logo Cegeka
logo_ing
logo nexxworks
logo_samsung
Sustenuto _logo
TIBERGHIEN LOGO.JPG

Jaarlijks studeren in juni een 200-tal nationale en internationale Young High Potentials af van onze voltijdse masterprogramma's. Als Talent Partner krijg je de mogelijkheid om een structurele rekruteerder te worden aan Antwerp Management School.

Een talent partnership laat je toe om:

• te rekruteren op onze jobfora
  • je bedrijf voor te stellen aan de deelnemers
  • de vacatures te verspreiden naar de huidige studenten en de alumni
  • het Master CV Boek te verkrijgen
  • te werken aan je Employer Branding in onze school
  • gedurende 8 weken te werken met twee fulltime masterstudenten aan een project in jouw bedrijf
  • etc.
Hilti Logo Rot   Logo Cummins   Pw C_logo _colour   Accenture Logo _kleur

Als een internationale business school breidt Antwerp Management School haar internationale netwerk van partneruniversiteiten permanent uit. Hierdoor kunnen haar deelnemers, studenten en faculty-leden makkelijker uitgewisseld worden. De School onderschrijft daarmee haar missie om 'Global Citizens' te vormen. Antwerp Management School ontwikkelt haar Full-Time Master en Executive Master programma's samen met partner-instituten van over de hele wereld.

FULL-TIME MASTERS

EXECUTIVE PROGRAMS AND RESEARCH

Samenwerkingsverbanden met andere business schools en universiteiten

Word een partner

Geïnteresseerd om samen waarde te creëren? Word nu partner van Antwerp Management school. Neem contact op en ontdek wat AMS voor jou kan betekenen.

Structurele & Kennispartners

Katrien Van Hecke