Pers

Anja Tys
Corporate Marketing Communication
anja.tys@ams.ac.be+32 (0)3 265 47 33

Resultaten voor: Result for:

Resultaten van de Eduniversal 2016 Business School Ranking: top 1000 beste Business scholen bevat 7 Belgische instituten De negende editie van de Eduniversal World Convention gehouden in Perth, Australië, bracht 250 vertegenwoordigers van de beste business schools van de wereld samen, waaronder Harvard Business School, London Business School, Copenhagen Business School, Melbourne Business School en Fudan … Continued

In Antwerpen geldt vanaf februari 2017 een lage-emissiezone. Houd er rekening mee dat Antwerp Management School gelegen is binnen die zone.

AMS maakt haar globale missie nog eens heel expliciet. De School heeft al jaren goede relaties met en veel activiteiten in China. Deze week komt er een bijzonder aantal activiteiten samen.

AMS en BPACT engageren zich vanaf nu samen expliciet tot praktijkgericht relevant onderzoek met wetenschappelijke aanpak en inzichten.

Op donderdag 1 december vond de eerste steenlegging van het nieuwe gebouw plaats. De eerste steenlegging gebeurde via soilmixing door De Smet Group.

Is uw bedrijf klaar voor de aanwerving van werknemers met verstandelijke handicap?

Antwerp Management School en HR-dienstenverlener SD Worx verlengen hun samenwerking. Vijf jaar geleden richtten ze samen de Leerstoel ‘Next Generation Work: Creating Sustainable Careers’ op. Het doel: het loopbaanbeleid bij organisaties in kaart brengen, aanbevelingen doen en organisaties en hun medewerkers zo klaarmaken voor de arbeidsmarkt van de toekomst.

Onze nieuwe lichting studenten is gearriveerd! Op 12 september 2016 zijn onze kersverse studenten van de full-time masters officieel aan hun avontuur begonnen in de vorm van de ‘Onboarding days’. Op deze interactieve driedaagse maken ze intensief kennis met de school en onze waarden en ondervinden ze zelf wat die waarden precies inhouden.

AMS organiseerde een buurtborrel voor bedrijven en bewoners van het Mechelseplein, waar AMS zich in 2018 aan de Boogkeers zal vestigen.

Master of Global Management behoudt eerste plaats in België.

Alain Beyens is de nieuwe voorzitter van de Antwerp Management School (AMS) in opvolging van Christian Leysen. Leysen nam gedurende 12 jaar dit mandaat waar.

Er zijn geen resultaten gevonden

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager