Executive Master in Publiek Management

Verschooren Ellen

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Connect Download

Prijs € 8.500 (vrij van btw)
Startdatum 26 september 2017
Duur 2 jaar, deeltijds
Registratie Open

Inclusief: documentatie, syllabi, handboeken, catering.

Exclusief: reiskosten, kosten van het residentieel seminarie.
Residentiële kosten bedragen € 250, excl. btw.

De facturatie kan gesplitst worden over 2 jaar.

Financiële voordelen

Early Bird tarief voor de opleiding die start in najaar 2017: is je inschrijvingsprocedure afgerond en voorschot van € 750 betaald vóór 31 mei 2017, dan krijg je een Early Bird tarief van € 7.750 (vrij van btw).

Locaties

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Toelating

Voorwaarden

Je beschikt over een masterdiploma en minstens 3 jaar relevante praktijkervaring in de publieke sector.

Procedure
  • Stap 1: Start je kandidaatstelling (vrijblijvend) door het kandidaatstellingsformulier in te vullen.
  • Stap 2: Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstelling. Voeg de opgevraagde documenten toe.
  • Stap 3: Een face-to-face intakegesprek op onze campus of over Skype.
    Tijdens dit gesprek peilen we naar jouw motivatie om de opleiding te volgen, je ervaring, of het programma voldoet aan jouw verwachtingen en of je als kandidaat past binnen de doelgroep.
  • Stap 4: Indien je kandidatuur is goedgekeurd, ontvang je een link tot inschrijven.

Applicatiedeadline

Wij laten slechts een beperkt aantal studenten toe, en raden je daarom aan zo snel mogelijk je applicatieproces te starten.

Verschooren Ellen

Ellen Verschooren, Director Business Development Public & Social Sector