Ontmoet ons Kom naar een infosessie

Masterclass Governance & Management of Enterprise IT (COBIT 5)

Danny_Lauwers

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Dit programma wordt gegeven in het: Engels

Over het programma

Zowel grote als kleine organisaties zijn op zoek naar professionals in IT Governance en Management. Deze experts begrijpen en evalueren de behoeftes in leiderschap, organisatorische structuur en processen zodat de bedrijfsstrategieën ondersteund worden door IT en de bedrijfsrisico’s verkleind worden. Zulke professionals hebben diepgaande kennis aangaande IT-management en IT-governance nodig. Zij moeten het leiderschap en de capaciteit om IT-beleid te integreren binnen de algemene bedrijfsstrategie vaststellen.

Leerdoelen

Na deelname zal je onder andere volgende de leerdoelen bereikt hebben:

  • verbreding en verdieping van jouw kennis over IT-management, -governance en -audit;
  • managementbeslissingen kunnen voorbereiden en nemen, op vlak van bestuur, audit, management en toezicht over IT;
  • je kunt IT-gerelateerde bestuurs- en verzekeringsprojecten uitvoeren;
  • toepassen van het internationale bestuurs- en governanceframework COBIT 5;
  • na succesvolle afronding ben je voorbereid om professionele certificaten te behalen.

Curriculum

Deze master class richt zich in detail op alle aspecten van ‘enterprise governance of IT (EGIT)’ en IT management van enterprise IT. Om dit programma te structureren werken we rond het COBIT 5 framework. Dit framework is internationaal erkend en ruim ingeburgerd. Het definieert ‘’ ‘good practices’ voor ‘business information technology planning’, ‘organizations and strategy development’, ‘service management’ en ‘operations monitoring and control’. Op elk gebied worden theoretisch aspecten, implementatie uitdagingen, managementgebruiken en -structuren, hoofddoelen en metingen, rollen en verantwoordelijkheden ruim besproken.

Doelpubliek

Deze master class richt zicht tot business en IT professionelen die betrokken zijn bij de opzet en de audit van IT Governance: bedrijfsconsulenten, bedrijfsauditors, IT-auditors, CIOs, IT managers, IT-kwaliteitsmanagers.

Diploma

Actieve deelname aan deze master class wordt beloond met een Antwerp Management Certificaat ‘Master Class Governance & Management of Enterprise IT (COBIT 5)’ en een certificaat van de Maastricht School of Business & Economics.

Danny_Lauwers

Hoe kan ik je helpen?

Danny Lauwers, Director Customer Engagement

Of bel ons: +32 (0)3 265 47 58