Master in Finance

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Connect Download

Prijs €11.950 (vrij van btw)
Startdatum 28 augustus 2017
Einddatum 31 augustus 2018
Registratie Open

Master in Finance aan Antwerp Management School:

€11.950 (vrij van btw)

Inbegrepen in de prijs: alle studentenfaciliteiten aan Antwerp Management School en de kosten van de excursies. Niet inbegrepen: boeken, documentatie en kosten van levensonderhoud.

Master of Science in Global Finance aan Fordham Gabelli School of Business:

$15.000 (vrij van btw)

Inbegrepen in de prijs: alle studentenfaciliteiten aan Fordham University. Niet inbegrepen: boeken, documentatie en kosten van levensonderhoud.

Antwerp Management School
Sint-Jacobsmarkt 9-13
BE-2000 Antwerpen
België

Fordham Gabelli School of Business
33 West 60th Street
New York, NY 10023

Financiële voordelen

Duitse studenten kunnen solliciteren voor een beurs via Deutsche Bildung

Toelating

Voorwaarden

Om je kandidaat te kunnen stellen voor deze opleiding is een masterdiploma noodzakelijk. Het is mogelijk om te appliceren nog voordat je je huidige studie hebt beëindigd. De hele selectieprocedure wordt dan afgewerkt onder de voorwaarde dat je je einddiploma behaalt vóór de start van het programma.

Applicatieprocedure
  1. Vul het online applicatieformulier in bovenaan deze pagina.
  2. Je ontvangt per mail de link naar het vervolg van je kandidaatstellingsdossier. Voeg opgevraagde documenten toe.
  3. Indien je dossier op basis van stap 1 aanvaard wordt, word je uitgenodigd voor een online numerieke en verbale test.
  4. Face-to-face interview op onze campus. In dit gesprek peilen we naar je persoonlijkheid, motivatie en competenties voor dit programma.

Na voltooiing van de sollicitatieprocedure kan je een antwoord van ons verwachten binnen 1 à 2 weken. Bij goedkeuring ontvang je de link om je te registreren voor het programma.

Applicatiedeadline

Aangezien we slechts een beperkt aantal deelnemers accepteren, moedigen we je aan om zo snel mogelijk te solliciteren. De deadline om te solliciteren voor niet-EU-burgers is 30 juni 2017 en voor EU-burgers 15 augustus 2017.

Caroline Rahier, Recruitment Manager