Programma’s

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma? Ik kan je helpen.

Resultaten voor: Result for:

Clinical Leadership Programma

Het Clinical Leadership programma geeft inzicht in je eigen leiderschap, de werking van jouw team, van de organisatie en de gezondheidszorg.

Startdatum: 06/10/2017

Executive Master in IT Management

Deze master richt zich op het leiden van een succesvolle onderneming in een digitale context. Scherp je IT-kennis aan met de nodige management en communicatie vaardigheden om business & IT strategisch te aligneren.

Startdatum: 28/09/2017

Executive MBA

Onze Executive MBA is als N° 1 Internationale EMBA uitgeroepen door de Financial Times in de Benelux. Ontdek waarom we de hoogste klanttevredenheid in de Benelux hebben.

Startdatum: 4 oktober 2017

Executive MBA Moskou

De Antwerp Management School EMBA in Moskou is een spiegelbeeld van de EMBA in Antwerpen verrijkt met de input van regionale professoren

Startdatum: Oktober 2017

Future of Work

Deze zesdaagse opleiding geeft inzicht in toekomstige uitdagingen op de arbeids- en afzetmarkt en welke impact deze hebben op het aansturen van medewerkers in de eigen organisatie.

Startdatum: 18/04/2017

Master in Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector.

Startdatum: 28/08/2017
Duur: 1 jaar (voltijdse master)

Master in het Management

Deze opleiding is het ideale fundament voor elke ambitieuze student, zonder specifieke vooropleiding, voor een carrière in het bedrijfsleven

Startdatum: 28/08/2017
Duur: 1 jaar (voltijdse master)

Masterclass Beleggingsleer

Uniek programma voor ieder die zich met vermogensbeheer en advisering rond persoonlijke financiële planning bezig houdt.

Startdatum: 26/09/2017
Duur: 16 dagen en langer

Masterclass Exportmanagement

Deze opleiding biedt een volledig en uiterst praktisch overzicht van alle aspecten die gepaard gaan met export,

Startdatum: oktober 2017

Masterclass Fiscale Planning

Uniek programma voor elke financiële professional die inzicht wil krijgen in de fiscale aspecten van een financieel plan of vermogensplan.

Startdatum: 24/10/2017

Masterclass Fraude Audit

Flexibele maar grondige basisopleiding ter ontwikkeling, professionalisering en formalisering van de bekwaamheid van de fraudauditor

Startdatum: variabel

Masterclass Pensioenplanning

Uniek programma voor iedere financiële professional over sociale zekerheid, pensioenrecht, beleggingsverzekeringen, groepsverzekeringen.

Startdatum: 05/09/2017

Postgraduaat Digitale Business

Digital Business is een praktisch georiënteerde opleiding, die erop gericht is om meteen aan de slag te gaan in het domein van de digitale marketing, maar geworteld in de ontwikkeling van een digitale strategie.

Startdatum: najaar 2017

Project Management

Deze zesdaagse opleiding geeft inzicht in de planmatige, strategische en sociale uitdagingen bij het opzetten en uitvoeren van projecten

Startdatum: 8/5/2017

Start To Lead

Ontdek als young professional hoe je leiderschap binnen jouw organisatie kan opnemen.

Startdatum: 22/09/2017

Taxatieleer

Taxatieleer leert je waarderingen op een deskundige en professionele manier analyseren en uitwerken.

Startdatum: 10/02/2018
Duur: 16 dagen en langer

Vastgoedmarkten en Locatie

Bij analyseren van tendensen in real estate focust de opleiding Vastgoedmarkten en locatie op zowel de Belgische als internationale context.

Startdatum: 22/09/2017

Vastgoedrecht

Het kortlopend programma Vastgoedrecht beantwoordt de nood aan juridische kennis in de real estate business.

Startdatum: 24/11/2017
Taal: nl

Er zijn geen resultaten gevonden

Marijke De Roost, Digital Marketing Officer / HR Office