Programma’s voor pas afgestudeerden

Rahier Caroline

Advies nodig bij het selecteren van het juiste programma?
Ik kan je helpen.

Ben je een pas afgestudeerde masterstudent op zoek naar een bijkomende opleiding? Of heb je beperkte werkervaring en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging? De masterprogramma’s van Antwerp Management School maken het verschil!

Onze masters zijn praktijkgericht en bieden interactieve lessen. De eindprojecten leggen de brug tussen de theorie en de praktijk waardoor je je kennis meteen kunt toepassen. De internationale klemtoon van de opleidingen leert je om te gaan met diverse achtergronden, waardoor een internationale carrière een realistische optie wordt.

Op AMS vangt jouw reis aan die jou als persoon en toekomstige leider zal ontwikkelen. Met onze Leadership & Career Development Track dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent, hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Ontdek wat AMS voor jou kan betekenen

3Continent Master in Strategic Marketing

Ontdek de wereld en geef je internationale businesscarrière een vliegende start door het halen van een joint master degree in strategisch marketing in Europa en de VS.

Master in China-Europe Business

Deze master in internationale business is een voltijdse management opleiding waarbij je zowel in België als in Shanghai leeft en studeert.

Master in Finance

Deze masteropleiding bereidt jonge afgestudeerden met een achtergrond in financiën of economie voor op een toekomst in de financiële sector

Master in Global Management

Met een Master of Global Management bereid je je voor op een succesvolle carrière in internationale business.

Master in Global Supply Chain Management

Deze masteropleiding is gericht op het bieden van inzicht in globale bevoorradingsketens of supply chains voor jonge onervaren professionals.

Master in het Management

Deze opleiding is het ideale fundament voor elke ambitieuze student, zonder specifieke vooropleiding, voor een carrière in het bedrijfsleven

Taal: nl

Master in Human Resource Management

Deze praktijkgerichte managementopleiding vormt studenten tot jonge human resources professionals die oplossingsgericht denken en handelen.

Taal: nl

Master in Innovation & Entrepreneurship

Deze opleiding helpt je op weg om een succesvolle innovator en ondernemer te worden.

Rahier Caroline

Caroline Rahier, Recruitment Manager