Career Management Service

Vragen over het Career Center?
Neem contact met me op.

De Career Services van onze fulltime managementopleidingen helpen je als organisatie in het vinden van het beste talent op de markt.

Als een hoog gerangschikte managementschool brengt Antwerp Management School jaarlijks haar 220 jonge, toekomstige managers in contact met een waaier aan bedrijven. In lijn met onze focus op persoonlijke ontwikkeling worden studenten actief begeleid in hun zoektocht naar een eerste uitdagende job. Enerzijds dankzij sollicitatietrainingen, mock interviews en individueel carrière-advies, anderzijds worden studenten en bedrijven gematcht via het online Career Center, bedrijfsbezoeken, jobbeurzen, netwerkbijeenkomsten en andere events. Een sterk klantgerichte focus zorgt ervoor dat studenten, alumni en bedrijven de voor hen meest effectieve strategie kunnen nastreven om de juiste job te vinden of het juiste talent te rekruteren.

Hieronder vind je een overzicht van alle samenwerkingsmogelijkheden van ons Career Center.


Deel je vacature

Maak jouw vacature kenbaar bij alle afstuderende young potentials van AMS via ons online jobplatform.

Post een job

Rekruteringsinitiatieven

Neem initiatief om jouw organisatie kenbaar te maken onder alle AMS high potential studenten.

  • Bedrijfsprofiel in het online Career Center: deel al je bedrijfsinformatie op één pagina en highlight automatisch alle jobs en events. 
  • Alumnimailing: deel de nieuwe opportuniteiten in je bedrijf met de AMS Fulltime Master Alumni.
  • Jobbeurs: installeer jouw stand in de foyer van AMS.

 

Talent Partnerships – formules

Als Talent Partner van AMS geniet je kortingen op allerhande rekruteringsinitiatieven en bekijk je samen met het Career Services Team welke initiatieven voor jouw organisatie het meest gepast zijn.


Jobbeurzen

De jobbeurzen van academiejaar 2017-2018 zullen doorgaan op de volgende data:

Nieuw: Voorafgaand aan de jobbeurs zullen studenten in functie van hun interesses de aanwezige bedrijven one-to-one kunnen ontmoeten tijdens speeddating-sessies.

Huidige Talent Partners

Contactinformatie

Als je vragen hebt rond deze mogelijkheden of interesse hebt in deelname aan een jobbeurs kan je je wenden tot Thomas Marynissen (Career Development Manager):

Contacteer Thomas

 

Hoe kan ik je helpen?

Thomas Marynissen, Career Development Manager & Program Manager HRM