Thomas Marynissen, Career Development Manager & Program Manager HRM

Career Management Service

Vragen over het Career Center?
Neem contact met me op.

De Career Services van onze fulltime managementopleidingen helpen je als organisatie in het vinden van het beste talent op de markt.

Als een hoog gerangschikte managementschool brengt Antwerp Management School jaarlijks haar 220 jonge, toekomstige managers in contact met een waaier aan bedrijven. In lijn met onze focus op persoonlijke ontwikkeling worden studenten actief begeleid in hun zoektocht naar een eerste uitdagende job. Enerzijds dankzij sollicitatietrainingen, mock interviews en individueel carrière-advies, anderzijds worden studenten en bedrijven gematcht via het online Career Center, bedrijfsbezoeken, jobbeurzen, netwerkbijeenkomsten en andere events. Een sterk klantgerichte focus zorgt ervoor dat studenten, alumni en bedrijven de voor hen meest effectieve strategie kunnen nastreven om de juiste job te vinden of het juiste talent te rekruteren.

Hieronder vind je een overzicht van alle samenwerkingsmogelijkheden van ons Career Center.

Deel je vacature

Maak jouw vacature kenbaar bij alle afstuderende young potentials van AMS via ons online jobplatform.

Post een job

Rekruteringsinitiatieven

Neem initiatief om jouw organisatie kenbaar te maken onder alle AMS high potential studenten.

• Bedrijfsprofiel in het online Career Center: deel al je bedrijfsinformatie op één pagina en highlight automatisch alle jobs en events.
  • Alumnimailing: deel de nieuwe opportuniteiten in je bedrijf met de AMS Fulltime Master Alumni.
  • Jobbeurs: installeer jouw stand in de foyer van AMS.

Talent Partnerships – formules

Als Talent Partner van AMS geniet je kortingen op allerhande rekruteringsinitiatieven en bekijk je samen met het Career Services Team welke initiatieven voor jouw organisatie het meest gepast zijn.

Jobbeurzen

De jobbeurzen van academiejaar 2017-2018 zullen doorgaan op de volgende data:

• 25 oktober 2017 (VOLZET!)
  • 31 januari 2018

Registreer

Nieuw: Voorafgaand aan de jobbeurs zullen studenten in functie van hun interesses de aanwezige bedrijven one-to-one kunnen ontmoeten tijdens speeddating-sessies.

Huidige Talent Partners

Als je nieuw bent in de industrie heb je wellicht nog niet van ons gehoord. Wij leveren vernieuwende gereedschappen, technologieën, software en diensten voor de internationale bouwsector. Met meer dan 75 jaar ervaring zijn wij trots op onze geschiedenis en wereldwijde reputatie op vlak van revolutionaire producten en uitzonderlijke diensten. Met zo’n 25.000 mensen in meer dan 120 landen zijn wij de perfecte plek voor jou om te leren, groeien, werken aan je carrière en te laten zien wat je waard bent.

Wil jij werken voor en met een aantal van de meest geliefde merken in de wereld?

Wij nodigen je uit Mars te ontdekken, net als onze andere globale, iconische merken als Pedigree®, Whiskas®, M&M’s®, Snickers®, Mars®, Twix®, Uncle Ben’s® en vele andere. Aan de hand van onze vijf sterk geïntegreerde principes willen wij ‘Growth We Are Proud Of’ leveren en zo het meest ‘teruggevende’ bedrijf in de wereld worden. Onze commerciële afdeling in België is te vinden in Zaventem.

Wij bieden jou een uitdagende Masterclass Sales om jouw carrière te starten bij ons familiebedrijf.

Voel je je nu al uitgedaagd? Aarzel niet om ons te contacteren!

Accenture lost de meest complexe uitdagingen van haar klanten op door het leveren van unieke diensten in technologie, strategie, consulting en operations. We werken samen met meer dan driekwart van de Fortune Global 500 om innovatie te stimuleren en de manier waarop de wereld werkt en leeft te verbeteren. Met expertise in meer dan 40 industrieën en op alle bedrijfsniveaus leveren we oplossingen voor een veeleisende, nieuwe digitale wereld.

Bij PwC is het ons doel vertrouwen op te bouwen in de samenleving en belangrijke problemen op te lossen. We vormen een netwerk van bedrijven in 157 landen met meer dan 223.000 toegewijde medewerkers die werken aan het leveren van kwaliteit in Assurance, Advisory en Tax services. Vertel ons wat belangrijk is voor jou en ontdek vandaag hoe jij je bij ons inspirerende team kan aansluiten op www.pwcbasecamp.com. Meer dan 1700 collega’s in België staan klaar om jou te verwelkomen en om samen verder te gaan. Tot snel!

Bij Randstad staan mensen altijd centraal. Randstad is in België een belangrijke human resources dienstverlener: uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, opleidingen, inhouse kantoren, human resources projecten, payrolling en projectsourcing. We zijn een vertrouwde partner in de technologiegedreven wereld van HR. In een wereld waarin technologie een hoofdrol speelt, heeft Randstad meer dan ooit oog voor ù. Echt luisteren naar wie u bent en waar u heen wilt. Zo bouwen we een persoonlijke band met u op en gaan we samen vooruit. Tech & Touch, elkaar versterkend. Randstad. Human forward.

Contactinformatie

Als je vragen hebt rond deze mogelijkheden of interesse hebt in deelname aan een jobbeurs kan je je wenden tot Thomas Marynissen (Career Development Manager):

Contacteer Thomas