Alumni Career Coach

AMS breidt haar Career Services voor de fulltime masters uit. Om de ideale job te vinden moet je tegenwoordig niet enkel meer naar een jobbeurs gaan, maar moet je je ook laten zien op recepties en netwerkevents, actief deel uitmaken van communities, je branding verzorgen op sociale media… kortom: de juiste personen en bedrijven kennen.

Netwerken wordt steeds belangrijker en daarom wil AMS het maximale uit haar alumninetwerken halen. Wil jij als AMS Alumni Coach een huidig student van jouw voormalige studie uitnodigen voor jouw bedrijfsreceptie, een zakelijke lunch of gewoon een pint op café? Jouw professionele ervaring en je verworven inzichten kunnen verrijkend werken voor een AMS-student die aan het begin staat van zijn of haar ambitieuze carrière.

Schrijf je in als Alumni Career Coach

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager