De Boogkeers

AMS verhuist!


Wij hebben erg veel zin om jullie vanaf 27 augustus op onze gloednieuwe campus te ontvangen.

Boogkeers 5
2000 Antwerpen

Voor alle lessen en activiteiten kan je vanaf 27 augustus 2018 terecht op de nieuwe locatie (tenzij expliciet anders aangegeven).


 

Hoe AMS bereiken?

Er zijn heel wat slimme manieren om ons te bereiken in het hartje van de stad Antwerpen.

Hoe bij de Boogkeers geraken

Wat meer info over De BoogkeersHUB architecten zijn de ontwerpers waarmee we een sterke gemeenschappelijke visie delen en waarmee we de voorbije twee jaar het bouwproces hebben volbracht.

Het pand omvat een gedeeltelijke nieuwbouw (gelegen aan Vleminckveld 51 en Boogkeers 1-5) en het rechtergedeelte dat behouden blijft: het pand aan de Lange-Gasthuisstraat 32-34 dat wordt hersteld in zijn historische staat. Het linkergedeelte is nieuw gebouwd en is een luchtig geheel waarbij het ritme van het te restaureren aanpalende pand werd doorgetrokken. De open-huis-filosofie die typerend is voor AMS zal in dit nieuwe pand ten volle tot uiting komen.

De nieuwe Boogkeers zal staan voor een duurzaam, maatschappelijk verantwoord gebouw met respect voor de historische waarde.

 

Het stadsgedicht ‘een minimum’


Het stadsgedicht ‘een minimum’ van Ramsey Nasr dat sinds 2005 op de gevel van het gebouw op het Mechelseplein was geplaatst (toen nog de huisvesting van OCMW Antwerpen), was ongeveer een jaar verdwenen. Omwille van renovatiewerken diende het gedicht tijdelijk te verdwijnen. Dit zorgde meteen voor heel wat commotie bij de liefhebbers van het gedicht. Na overleg tussen AMS, de dichter Ramsey Nasr en schepen van cultuur van Stad Antwerpen, Caroline Bastiaens, werd een aangepaste vormgeving in functie van de vernieuwde gevel goedgekeurd.

Sinds woensdag 9 mei 2018 prijkt het stadsgedicht ‘een minimum’ weer in volle glorie op de gevel van de Boogkeers op het Mechelseplein.

Het stadsgedicht ‘een minimum’ op de gevel van De Boogkeers

 


Vragen of suggesties? Contacteer ons!

Antwerp Management School
De Boogkeers
Boogkeers 5
2000 Antwerpen 
België

info@antwerpmanagementschool.be
+32 (0)3 265 47 58