So you think you can lead?

24 oktober 2017

Loading Events
  • This event has passed.

Dit event is volzet!

Leadership for Alumni stellen voor…


Workshop en ervaringsuitwisseling over leiderschapsstijlen, gebaseerd op 19 inzichten uit het nieuwe leadership boek “De kleren van de leider” van Koen Marichal en Jesse Segers.

Je bent pas leider als anderen jou zo zien. Dat staat los van een leidinggevende functie hebben of macht uitoefenen. Leiderschap heeft geen functieomschrijving. Tezelfdertijd is het een persoonlijke keuze, leiderschap begint met ervoor te kiezen. Naarmate meer mensen die keuze maken ontstaan teams, organisaties en samenlevingen met meer leiderschap…

Wij nodigen je uit om samen met ons op een interactieve manier aan de hand van de 19 inzichten uit het boek de ‘Kleren van de leider’ van Koen Marichal en Jesse Segers ervaringen te delen rond de verschillende aspecten van leiderschap. Deze workshop zal begeleid worden door het L4AL team en Koen zelf. We gaan interactief aan de slag en je krijgt er de 19 inzichten in kaartvorm gratis bij.Praktische Info:

Waar: Antwerp Management School, Sint Jacobsmarkt 9, 2000, Antwerpen
Wanneer: dinsdag 24 oktober 2017
Programma:
19:00 – 19:30 – ontvangst met broodjes
19:30 – 21:00 – interactieve workshop begeleid door het L4AL team en Koen Marichal
21:00 – 22:00 – Netwerk Receptie

Ben je ook begeesterd door leadership in al zijn facetten en wil je graag bijleren en ervaringen delen met andere gelijkgestemden? Dan verwachten wij jou! Hopelijk tot dan!

Dit is een gratis event met een no show fee van 25 EUR. Bij registratie ga je akkoord met deze fee in geval van een annulatie minder dan 48u voor het event of bij een no show. Opbrengst gaat naar het AMS fonds voor duurzaam ondernemerschap.

Dit event is volzet – inschrijven niet meer mogelijk.

Hoe kan ik je helpen?

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager