Inspiratiesessies – Groeimanagement voor kmo’s met ambitie

1 februari 2018 – Antwerpen
8 februari 2018 – Gent

DOWNLOAD

De inschrijvingen voor de sessie Antwerpen zijn gesloten. Voor Gent zijn er nog plaatsen beschikbaar.

Als kmo wil je groeien, dat is simpel. Of toch niet? Want groeien in een steeds complexere wereld is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is iets wat je moet managen en waarvoor je een stabiel evenwicht moet vinden tussen interne en externe groei.

Hoe begin je eraan? Met welke factoren moet je rekening houden? Hoe kan je groei managen? En hoe ga je om met eventuele groeipijnen? Tijdens onze inspiratiesessies ‘Groeimanagement voor kmo’s’ gaan we hier dieper op in.

Onze gastspreker Omar Mohout, keynotespreker en gerenommeerd auteur over ondernemerschap, growth hacking en andere technologie, zal het spanningsveld tussen interne en externe groei kaderen. Omar vertrekt hiervoor vanuit de uitgebreide kennis die hij heeft neergeschreven in zijn boeken (oa ‘Lean Pricing’, ‘From idea to product/market fit’, ‘99 reasons start ups fail’).

Verwacht je aan een gepassioneerd betoog dat ongetwijfeld een goede voedingsbodem zal zijn om verder op door te groeien!

 


Programma

17u00 Ontvangst met broodjes & registratie
18u00 Verwelkoming door Andries Reymer, Business Design & Innovation Coach Antwerp Management School
18u10 The Art of Scaling door Omar Mohout, oa Entrepreneurship fellow at Sirris en Professor Entrepreneurship at AMS
19u00 Toelichting opleiding ‘Groeimanagement voor kmo’s’ door Andries Reymer
19u30 Netwerkreceptie
20u30 Einde

 

Met de steun van:

Naast deze inspiratiesessie, organiseert Antwerp Management School ook een kortlopende opleiding ‘Groeimanagement voor kmo’s met ambitie‘, op verschillende data en locaties. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Registratie

Data & locaties

Donderdag 1 februari 2018
Antwerp Management School, Sint-Jacobsmarkt 9-13, 2000 Antwerpen

Donderdag 8 februari 2018
Communicatieloft, Sint-Denijslaan 489, 9000 Gent

Taal

Deze inspiratiesessies worden gegeven in het Nederlands

Prijs

Deelname is gratis. Wel vragen we om op voorhand te registreren via het inschrijvingsformulier. Bij afwezigheid zonder voorafgaande verwittiging (24u voor aanvang) zijn wij genoodzaakt €50,00 te factureren voor onnodig gemaakte kosten.