Inspiratiesessies ‘Groeimanagement voor kmo’s’

30 augustus, Kortrijk – 7 september, Hasselt – 20 september, Leuven

Als kmo wil je groeien, dat is simpel. Of toch niet? Want groeien in een steeds complexere wereld is niet zo eenvoudig als het lijkt. Het is iets wat je moet managen en waarvoor je een stabiel evenwicht moet vinden tussen interne en externe groei.

Hoe begin je eraan? Met welke factoren moet je rekening houden? En hoe ga je om met eventuele groeipijnen? Vragen waar je best op tijd stil bij staat om te vermijden dat je plotseling achteruit gaat.


 

Tijdens deze inspiratiesessies kadert onze innovation coach Andries Reymer het spanningsveld tussen interne en externe groei. Hij baseert zich hierbij op het model van collega en auteur Omar Mohout (oa ‘Lean Pricing’, ‘From idea to product/market fit’, ‘99 reasons start ups fail’, ‘Corporate Venturing’).

Verwacht je aan een gepassioneerd betoog dat ongetwijfeld een goede voedingsbodem zal zijn om verder op door te groeien!

Data & locaties

Klik op de locatie van jouw keuze voor een gedetailleerd programma.

 

Naast deze inspiratiesessie, organiseert Antwerp Management School ook een kortlopende opleiding ‘Groeimanagement voor kmo’s met ambitie‘, op verschillende data en locaties. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Taal

Deze inspiratiesessies worden gegeven in het Nederlands

Prijs

Deelname is gratis. Wel vragen we om op voorhand te registreren via Eventbrite aan de hand van bovenstaande linken.

Met de steun van: