Master Consultancy Projects

Een vraag? Ik kan je helpen. +32 3 265 4664

De steun van een veelbelovende junior consultant nodig?

De masterstudenten van Antwerp Management School kunnen je helpen om jouw huidige strategieën te herzien en om nieuwe mogelijkheden en oplossingen te ontwikkelen.

Teams van zorgvuldig geselecteerde masterstudenten zullen intensief werken aan de uitdagen van jouw bedrijf (begeleid door onze faculty) en een compleet rapport met nieuwe inzichten en praktische aanbevelingen afleveren.

Consultancy Topics

1. Strategic and International Management

Lokale en internationale studenten van over de hele wereld staan klaar om elke strategische uitdaging voor jouw bedrijf of organisatie te onderzoeken: de evaluatie van jouw strategische marketingpositie, de ontwikkeling van nieuwe markten, marketing- of investeringsvraagstukken, marktonderzoek en klantentevredenheidsonderzoeken, sector- en industrieanalyse, etc.

2. Human Resource Management

Doe een beroep op onze HRM-studenten voor het ontwikkelen van een HR-project of een specifiek HR-gerelateerd probleem, zoals competentie- & performantiemanagement, e-HR-tools, lean HR, kritische analyse van carrièreontwikkeling, exitgesprekken, innovatief leren, absenteïsme, audit van strategische HR-processen, etc.

3. Supply Chain Management

Onze Master in Global Supply Chain Management behandelt alle soorten van logistiek en supply chain uitdagingen: van efficiënte productie tot optimaal transport, efficiënte opslag, beslissingen over locatie en veel meer. Studenten uit dit praktijkgerichte programma kunnen kant-en-klare oplossingen bieden voor elk vraagstuk over supply chain.

4. China Europe Challenges

Aziatische en Europese studenten staan klaar om elk strategisch probleem op te lossen waar jouw bedrijf of organisatie tegenover staat in Azië en China in het bijzonder. Jouw strategische marketingpositie, ontwikkeling van nieuwe markten, marketing- en investeringsvraagstukken, marktonderzoek en klantentevredenheidsonderzoeken, sector- en industrieanalyse, etc.

5. Innovation & Entrepreneurship

Een team van ondernemende, creatieve en innovatieve masterstudenten zal een grondige analyse maken van jouw innovatievraagstuk of marktmogelijkheden en levert een begrijpelijk businessplan af (marktonderzoek, finance, marketing, strategie, recht, verkoop, prijs).

Wat heeft jouw bedrijf eraan?

• Een grondige analyse door getalenteerde businessstudenten met innovatieve ideeën en actuele academische training.

• Nieuwe inzichten, creatieve oplossingen en praktisch aanbevelingen.

• Een duidelijke bedrijfspresentatie en een professioneel managementrapport: absolute vertrouwelijkheid wordt gegarandeerd.

• Betrokken supervisie door onze faculty om academische nauwkeurigheid te verzekeren.

• De mogelijkheid om te werken met jonge en getalenteerde toekomstige managers gedurende een langdurige periode.

Tevreden klanten:

Bekaert, Daikin, Coca Cola, Qinetiq, CSM, Select HR, BMW, DHL, GDF Suez, BASF, AGFA, Nike, Materialise, Kuehne & Nagel, Atlas Copco, UZA, KDG, Port of Antwerp, UCB, Johnson & Johnson, Umicore, Cummins, Ahlers, Solvay, Unizo, Vanden Borre, RPC, Q8, CMA CGM, BPost, Fujifilm, Verhaert Innovations, ING, ABN Amro, Eandis, Cigna, …

Wil je meer weten over de voorwaarden, duur en prijs?

CONTACT:

Sara Telen