MRE 3 – 4 EVER

Levenslang leren voor vastgoedprofessionals.

DOWNLOAD

Vragen over MRE 3 - 4 EVER? Ik kan je helpen.

0032 (0)475 60 22 82

Blockchain in Real Estate
Dinsdag 15 januari 2019

Blockchain is een hot topic! Ook in de vastgoedwereld wordt stilaan duidelijk welke impact deze nieuwe technologie kan hebben op de dagdagelijkse business. De MRE van Antwerp Management School brengt vier Blockchain-experten rond de tafel voor een boeiende avond over de mogelijkheden en best practices van deze game changer.

Prijs

MRE-studenten: € 50 per les
MRE-alumni:  € 175 per les
Andere vastgoedprofessionals: € 195 per les

Registreer

Programma

19u00

Intro door Prof. Maka De Lameillieure (AMS) over de kracht en valkuilen van Blockchain

19u30 Karel Winderickx (KPMG) bespreekt de evolutie van de technologie waarbij hij een aantal projecten onder de loep neemt die focussen op het gebruik van blockchain in de vastgoedsector. Hij deelt een aantal inzichten over welke impact deze technologie heeft op de vastgoedsector.
20u30 Afsluitende keynote: wordt nog bevestigd
21u00 Q&A en panelgesprek
Moderator: Sven De Bondt (RES)

 


Ondergrondse projectontwikkeling
Dinsdag 4 juni 2019

Ruimte wordt schaars in steeds compacter wordende steden. Het mag dan ook niet verbazen dat de mogelijkheden van ondergronds bouwen worden geëxploreerd. Naast parkings, metrolijnen, tunnels en nutsvoorzieningen (wateropslag, leidingen, kabels) begint er ook vraag te komen naar ondergrondse projectontwikkeling. Wat zijn de opties? Waar liggen de aandachtspunten? Wat zijn de voor-en nadelen? In deze lezing nemen we je mee in deze nieuwe evolutie.

Programma

Wordt later bekendgemaakt.


MRE 3 – 4 EVER is de nieuwe navormingsformule van AMS en de MRE alumnivereniging RES (Real Estate Society)  voor levenslang leren na het MRE-programma. ‘MRE 3’ verwijst naar ‘MRE 1’ en ‘MRE 2’: het eerste en tweede jaar van de executive Master in het Real Estate Management. Met MRE 3 – 4 EVER bieden we onze MRE-alumni de mogelijkheid om zich steeds persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Het MRE-programma bestaat sinds 1995 en is sindsdien uiteraard flink geëvolueerd. Elk jaar ondergaat het enkele veranderingen waardoor de alumni van eerdere edities mogelijk interessante onderwerpen missen. De MRE 3 – 4 EVER is dus dé kans om op de hoogte te blijven over actuele topics die in de huidige MRE-editie behandeld worden én over actuele relevante onderwerpen die we niet aanbieden in de MRE zelf.

 

Hoe kan ik je helpen?

Bert De Vos, Program Manager

Vragen over MRE 3 - 4 EVER? Ik kan je helpen.