MRE 3 – 4 EVER

Levenslang leren voor vastgoedprofessionals.

Vragen over MRE 3 - 4 EVER? Ik kan je helpen.

0032 (0)475 60 22 82

Ondergrondse projectontwikkeling
Dinsdag 26 maart 2019

Ruimte wordt schaars in steeds compacter wordende steden. Het mag dan ook niet verbazen dat de mogelijkheden van ondergronds bouwen worden geëxploreerd. Naast parkings, metrolijnen, tunnels en nutsvoorzieningen (wateropslag, leidingen, kabels) begint er ook vraag te komen naar ondergrondse projectontwikkeling. Wat zijn de opties? Waar liggen de aandachtspunten? Wat zijn de voor-en nadelen? In samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Ruimte en Planning nemen we je mee in deze nieuwe evolutie.

MRE-studenten: € 50 per les
MRE-alumni:  € 175 per les
Andere vastgoedprofessionals: € 195 per les

Registreer

18u-19u

Onthaal

19u Verwelkoming en situering door gastheer Prof. Maarten Van Acker, UA
19u15 Shana Debrock, departement Omgeving, creatief met ruimte: hoe ondergrondse ontwikkelingen kunnen bijdragen aan meer efficiënt bovengronds ruimtegebruik
19u40

Geert Haentjes, GHARP, kansen voor ondergronds ruimtegebruik: een analyse vanuit een vastgoedkundig en financieel perspectief

20u10

Pieter Bogaert, Advocatenkantoor Stibbe, dé juridische expert in real estate in België duidt het juridisch kader

20u30

Gijsbert Schuur, Centrum voor Ondergronds bouwen, ondergrondse ontwikkelingen waar maken: aandachtspunten tijdens het proces

20u55

Gastheer prof. Maarten Van Acker  vraagt alle sprekers rond de tafel en gaat in interactie met het publiek.

21u30

Einde debatten, netwerkmoment

Antwerp Management School, Boogkeers 5, 2000 Antwerpen

MRE 3 – 4 EVER is de nieuwe navormingsformule van AMS en de MRE alumnivereniging RES (Real Estate Society)  voor levenslang leren na het MRE-programma. ‘MRE 3’ verwijst naar ‘MRE 1’ en ‘MRE 2’: het eerste en tweede jaar van de executive Master in het Real Estate Management. Met MRE 3 – 4 EVER bieden we onze MRE-alumni de mogelijkheid om zich steeds persoonlijk te blijven ontwikkelen.
Het MRE-programma bestaat sinds 1995 en is sindsdien uiteraard flink geëvolueerd. Elk jaar ondergaat het enkele veranderingen waardoor de alumni van eerdere edities mogelijk interessante onderwerpen missen. De MRE 3 – 4 EVER is dus dé kans om op de hoogte te blijven over actuele topics die in de huidige MRE-editie behandeld worden én over actuele relevante onderwerpen die we niet aanbieden in de MRE zelf.

Bert De Vos, Program Manager

Vragen over MRE 3 - 4 EVER? Ik kan je helpen.