Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

AMS FTM WINTE Rworkshops websitebanner
Evenementen
Try-out day wintereditie

Try-out day winter edition

Online AMS try-out day - 25 februari 2021

Pas afgestudeerd of studeer je dit jaar af? Vraag je je af of een AMS full-time master’s programma iets voor jou is?

Probeer eens een gratis workshop/webinar uit, zo proef je van onze manier van lesgeven.

Daarna kan je deelnemen aan de online infosessie: stel al je vragen direct aan de programmamanagers en/of academische directeuren.

Onze topic op donderdag 25 februari: cross-cultural differences

Welk programma je ook volgt aan AMS, we stellen jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Met onze module Global Leadership Skills (GLS) dagen we je uit en coachen we je om beter bewust te zijn van wie je bent,
hoe je samenwerkt met anderen en wat voor soort carrière je wilt nastreven.

Werkgevers van vandaag zijn bij het selecteren van pas afgestudeerden op zoek exact dezelfde soft skills die je ontwikkelt tijdens het GLS traject: o.a het vermogen om samen te werken met anderen, leiderschapskwaliteiten, openheid en respect voor verschillende perspectieven, multicultureel bewustzijn.

Eén van de professoren is prof. dr. Steven Poelmans. Hij biedt kaders aan die relevant zijn voor het begrijpen van interculturele verschillen. Dit zal je bewust maken van en doen reflecteren op jouw eigen "culturele identiteitsprofiel", en welke kenmerken daarvan potentiële sterke punten zijn of uitdagingen vormen.

In dit interactieve webinar geeft hij een inleiding over interculturele verschillen en hoe hiermee om te gaan in een zakelijke omgeving.

AMS Steven Poelmans Boek 4c

Prof. dr. Steven Poelmans

Steven Poelmans heeft een PhD in Management / Organisatiegedrag (IESE Business School / Universiteit van Navarra, Spanje) en een Postgraduaat in Neuroleiderschap.

Aan Antwerp Management School werkt hij als professor rond Neuroscience en Strategisch Leiderschap en als cohorte-coach van het Executive PhD-programma. Hij is de grondlegger en directeur van het NeuroTrainingLab™, een leiderschapontwikkelingsmethodologie die gebruik maakt van competentie-assessment en neurofysiologische indicatoren.

Steven coachte al meer dan 250 executives waaronder meer dan 30 verschillende nationaliteiten en publiceerde veel vakliteratuur en bijdragen in academische werken.

Steven is daarnaast stichtend lid van de European Academy of Management, internationaal lid van de Academy of Management en de Society of Industrial and Organizational Psychology.

17u tot 18u

online workshop

18u tot 18.30u

overzicht van onze masterprogramma's door Eva Peeters, onze recruitment manager

18.30u tot 20u

Live chat: stel al je vragen aan de programmamanagers en academische directeurs, je kan vantevoren een persoonlijk gesprek boeken.

Vragen? Contacteer Eva Peeters

Schrijf je in >