Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner website
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen
Evenementen
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen/ben-ik-een-leider
Ben ik een leider?

Ben ik een leider?

Leiderschap

24 06 21

Ben ik een leider? Jouw antwoord op deze vraag bepaalt of je al dan niet leiderschap opneemt, succesvol bent als leider én op zoek gaat naar mogelijkheden om je leiderschap verder te ontwikkelen, zo leert recent onderzoek ons. Je leideridentiteit is als het ware een katalysator voor je acties. En toch zien we dat het gros van de leiderschapsprogramma’s voorbijgaat aan identiteit en onmiddellijk inzet op vaardigheden.

Tijdens deze interactieve sessie maak je kennis met het concept leideridentiteit, de elementen die je identiteit vormgeven en hoe je je leideridentiteit kan versterken. Identiteitsontwikkeling vraagt om experimenteren, reflectie, feedback en steun. Aan de hand van korte oefeningen laten we je ervaren wat dit kan inhouden.

Na de presentaties krijg je de kans om jouw vragen voor te leggen aan de docent en alumni via de chatfunctie.

Programma

11:00 Ben ik een leider? door Prof. Dr. Karen Wouters

11:45 Toelichting van Start to Lead

12:55 STL-alumni getuigen

12:10 Q&A

Over de docent

Karen wouters is verbonden aan Antwerp Management School als professor leiderschap en programmadirecteur ‘Start To Lead’. Daarnaast is ze onderzoeker en begeleidt ze organisaties bij de nieuwe rol van leiders in een dynamische omgeving. Karen haar expertise ligt voornamelijk in de velden van leadership development, executive coaching, gedeeld leiderschap, leren uit praktijkervaringen en e-learning. Ze heeft artikels geschreven in deze vakgebieden en haar onderzoeksresultaten voorgesteld op zowel nationale als internationale conferenties.

Karen Wouters