Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Events banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/evenementen
Evenementen

Evenementen

Zoeken
Topic van het event
Type van het event

juni 16, 2021

Research Journey into Digital Platform Security Assurance

Prof. dr. Yuri Bobbert publiceerde onlangs een onderzoeksboek in samenwerking met 4 van onze alumni: "Strategic Approaches to Digital Platform Security Assurance".
Om ons 30-jarig jubileum van de Executive IT Master-programma's te vieren, willen we met trots enkele van de onderwerpen van dit onderzoek belichten tijdens een webinar in samenwerking met ISACA.

juni 17, 2021

De verandermanager als sherpa

Grote organisatieveranderingen voelen soms aan als het beklimmen van de Mount Everest. De uitdagingen om van base camp tot aan de top te komen zijn groot en enkele gevaarlijke valkuilen liggen op de loer. Daarom laten zelfs geoefende bergbeklimmers zich begeleiden door sherpa’s die de route goed kennen en de valkuilen behendig weten te omzeilen. Ben jij zo’n sherpa voor jouw organisatie?

juni 19, 2021

Online infosessie EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Schrijf je dan in voor onze online infosessie en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

juni 22, 2021

AMS Alumni Chapter on SDG Leadership - Pre-launch Event

We are pleased to invite you to the pre-launch event of the new AMS Alumni Chapter on SDG Leadership (ACSL) which will take place on June 22nd at 8 PM. During this event, the plans for this new Alumni Chapter will be introduced and alumni will be invited to contribute to these plans

juni 24, 2021

Ben ik een leider?

Ben ik een leider? Jouw antwoord op deze vraag bepaalt of je al dan niet leiderschap opneemt, succesvol bent als leider én op zoek gaat naar mogelijkheden om je leiderschap verder te ontwikkelen, zo leert recent onderzoek ons. Je leideridentiteit is als het ware een katalysator voor je acties. En toch zien we dat het gros van de leiderschapsprogramma’s voorbijgaat aan identiteit en onmiddellijk inzet op vaardigheden.

juni 29, 2021

Infosessie full-time masterprogramma's

Studeer jij dit academiejaar af of ben je net afgestudeerd? Heb je vragen over één van onze full-time master's programma's of studeren aan AMS?
Schrijf je vrijblijvend in voor een online infosessie. Eva Peeters, onze recruitment manager, geeft antwoord op al je vragen.

juni 30, 2021

Infosessie Master in Management

Studeer jij dit academiejaar af of ben je net afgestudeerd? Lijkt een verbredend algemeen management programma jou wel wat, ter aanvulling van je al behaalde masterdiploma en ter optimale voorbereiding op het bedrijfsleven?
Schrijf je vrijblijvend in voor deze infosessie. We stellen je de nieuwe academische directeur voor en geven we antwoord op al je inhoudelijke en praktische vragen.

juli 27, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

augustus 10, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

Events narrow