Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

februari 24, 2021

Online infosessie EMBA

Ben je klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Wil je graag een verschil maken en duidelijke impact hebben op de business en de maatschappij?
Schrijf je dan in voor onze online infosessie en maak kennis met ons parttime executive MBA programma.

Online infosessies voltijdse masters

Bijna of net afgestudeerd & op zoek naar een aanvullende master? Of heb je beperkte werkervaring en wil je graag een nieuwe uitdaging? Lanceer je carrière met een praktische master aan AMS!

Proptech

De vierde editie van de MRE Disruptive Webinars zal gaan over het onderwerp Proptech. Idriss Goossens, oprichter van het PropTech Lab, zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 februari 2021.

Try-out day wintereditie

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online workshop of webinar, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

maart 09, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

maart 11, 2021

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor een van onze digitale infosessies!

maart 16, 2021

Organizing the government as a lean start-up in crisis

Join us on 16 March for the third webinar of our executive Electives Series. Former Minister Philippe De Backer will give an interesting keynote about his experience in organizing the government as a lean start up in crisis.

maart 18, 2021

A vision for the port of the future: The Smart Port Manifesto

Get inspired by a webinar where a panel of thought leaders from the major European ports present their views on the Smart Port Manifesto.

maart 24, 2021

Launch of the AMS Sustainable Transformation Groups

The AMS Sustainable Transformation Groups welcome all organizations working towards a circular or wellbeing economy to join us in signing the Good Work Goals and/or the Circular Economy Commitment.
The AMS Sustainable Transformation Groups are an initiative of the AMS Chair in Sustainable Transformation, which is supported by BASF, Port of Antwerp and Randstad Belgium. Our vision is to facilitate the best learning-to-action networks in Belgium for companies striving to advance the wellbeing and circular economies.

april 20, 2021

april 28, 2021

Try-out day lente editie

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online workshop/webinar, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

mei 11, 2021

mei 25, 2021

Financiering collectieve woonprojecten

Tijdens deze laatste editie van de MRE Disruptive Webinars zal het onderwerp Financiering collectieve woonprojecten centraal staan. Deze sessie zal in het Nederlands worden gehouden. Bertrand Van Regemortel, Senior Investment Manager in het Real Estate team of PMV (Participatiemaatschappij Vlaanderen), zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 mei 2021.

Events narrow