Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

november 13, 2020

Innovatieve Arbeidsorganisatie: what's in a name?

Wat schuilt er juist achter de trendy naam 'Innovatieve Arbeidsorganisatie' en waarom is het wenselijk - of zelfs noodzakelijk - dat jouw bedrijf/organisatie dergelijke methodieken toepast? Tijdens deze online sessie maak je kennis met het concept IAO en schotelen we jou een aantal inspirerende voorbeelden voor die jou zullen triggeren om zelf aan de slag te gaan met een innovatief organisatie-ontwerp.

november 19, 2020

Big Data in Real Estate

Tijdens deze tweede editie van de MRE Disruptive webinars zal het onderwerp Big Data in Real Estate centraal staan. Michael Peeters, MRE alumnus, zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante sessie!

november 19, 2020

Virtual eMBA Peer Coaching Café

Did you know that the AMS eMBA is number one in Belgium? And to celebrate this tremendous achievement, we hope that you join our upcoming Virtual eMBA Peer Coaching Café on 19 November. Make sure to register on time and receive a package at home.

december 02, 2020

Try-out day fall edition

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online workshop, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

december 15, 2020

Inaugural Speech Chair in Management Education for Sustainability

You are kindly invited to attend the inauguration of prof.dr. Lars Moratis and prof.dr.ir. Frans Melissen. Through this inauguration, they will accept their position as joint holders of the Chair in Management Education for Sustainability.
The inauguration will be held on December 15th from 15.00h to 16.00h and will take place fully online. As a world’s first, Lars’ and Frans’ inaugural speech will be fashioned as an inaugural movie that will provide a visual representation of the main ideas that the Chair will develop in the coming years.

januari 28, 2021

Tokenization

Het onderwerp van deze derde editie van de MRE Disruptive Webinars is Tokenization. Maarten Van Doorslaer, co-Founder 2140 Consulting, zal de keynote zijn van deze sessie. Schrijf je in voor deze webinar op 28 januari 2021.

februari 25, 2021

Proptech

De vierde editie van de MRE Disruptive Webinars zal gaan over het onderwerp Proptech. Idriss Goossens, oprichter van het PropTech Lab, zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 februari 2021.

mei 25, 2021

Financiering collectieve woonprojecten

Tijdens deze laatste editie van de MRE Disruptive Webinars zal het onderwerp Financiering collectieve woonprojecten centraal staan. Deze sessie zal in het Nederlands worden gehouden. Bertrand Van Regemortel, Senior Investment Manager in het Real Estate team of PMV (Participatiemaatschappij Vlaanderen), zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 mei 2021.

Events narrow