Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Events banner

Topic van het event
Type van het event

januari 26, 2021

Het verhaal van een organisatie in transitie: vijf jaar na de hervorming van de brandweer. Als 2020 één iets heeft duidelijk gemaakt, dan is het dat elke organisatie zichzelf moet kunnen en durven heruitvinden. Voor hulpverleningsorganisaties, die op het scherpst van de snee werken, geldt dat nog net iets meer. De brandweer zette daarom in 2015 een grote hervorming in gang.

januari 28, 2021

Tokenization

Het onderwerp van deze derde editie van de MRE Disruptive Webinars is Tokenization. Maarten Van Doorslaer, co-Founder 2140 Consulting, zal de keynote zijn van deze sessie. Schrijf je in voor deze webinar op 28 januari 2021.

februari 05, 2021

Een leven lang leren doorheen vrijwilligerswerk: een triple win

Het ontwikkelen van competenties beperkt zich nog te vaak tot leren achter de schoolbanken of leren op de werkplek. Ook het vrijwilligerswerk biedt bijzonder veel groeikansen. Antwerp Management School roept samen met YAR Vlaanderen op om op een andere en meer duurzame manier te kijken naar een leven lang leren.

februari 08, 2021

Recalibrate your reality: TED X AMS organized by AMS students

Join AMS students for the very first independently organized TEDxAMS event to recalibrate your reality. The event will be broadcast online on February 8, 2021. Our students invite you to explore with us how to recalibrate your reality, how to be more resilient, and how to thrive in a world that keeps on moving forward faster and faster.

februari 09, 2021

Online infosessie Leading Digital Transformation

Verbind Business met IT en maak impact! Schrijf je in voor een van onze online infosessies en maak kennis met onze unieke Leading Digital Transformation programma's.

februari 16, 2021

Strategic Innovation: How to Develop New Business Models

Join us on February 16th for the second webinar of our executive Electives Series: Strategic Innovation: How to Develop New Business Models.
In this session Professor Jamie Anderson will introduce the case study of M-KOPA, an innovator that has leveraged digital technologies to serve low-income consumers in developing markets.

Online infosessies voltijdse masters

Bijna of net afgestudeerd & op zoek naar een aanvullende master? Of heb je beperkte werkervaring en wil je graag een nieuwe uitdaging? Lanceer je carrière met een praktische master aan AMS!

Proptech

De vierde editie van de MRE Disruptive Webinars zal gaan over het onderwerp Proptech. Idriss Goossens, oprichter van het PropTech Lab, zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 februari 2021.

Try-out day wintereditie

Voor pas afgestudeerde masterstudenten: Try-out day full-time master's programs. Volg een gratis online workshop of webinar, maak kennis met onze manier van lesgeven en met onze programma's.

mei 25, 2021

Financiering collectieve woonprojecten

Tijdens deze laatste editie van de MRE Disruptive Webinars zal het onderwerp Financiering collectieve woonprojecten centraal staan. Deze sessie zal in het Nederlands worden gehouden. Bertrand Van Regemortel, Senior Investment Manager in het Real Estate team of PMV (Participatiemaatschappij Vlaanderen), zal de keynote zijn van deze webinar. Schrijf je in voor deze interessante online sessie op 25 mei 2021.

Events narrow