Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
Zoeken
Kies een jaar

november 30, 2020

AMS en XPLUS diepen samen het domein van Enterprise IT Architecture uit

AMS en XPLUS werken voortaan samen aan het opleiden van leiders die de impact van digitale transformatie weten te vatten en mensen in een veranderingsproces meekrijgen, en dit via de Executive Master in Enterprise IT Architecture.

november 26, 2020

Hoogtechnologisch breinonderzoek voor flexibelere werknemers

AMS en hr-dienstenbedrijf Acerta werken samen aan een hoogtechnologisch breinonderzoek rond het aanpassingsvermogen van werknemers, een competentie waar werkgevers steeds meer waarde aan hechten. Op basis van de resultaten zal partner Acerta tools aanreiken waarmee organisaties dit aanpassingsvermogen als hr-factor kunnen meten en versterken.

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel wordt de nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE) aan Antwerp Management School (AMS)

oktober 29, 2020

Het SDG-bewustzijn in België blijft toenemen

Deze nieuwe 2020 SDG Barometer schetst het duurzaamheidslandschap op nationaal niveau met inzichten over de betrokkenheid van organisaties bij de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG's)

oktober 28, 2020

AMS Executive MBA behoudt zijn 1e plaats in de ranking

Antwerp Management School (AMS) is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en klimt verder op naar de 55e plaats. In België staat het programma daarmee op de eerste plaats. . De ranking werd gepubliceerd op maandag 26 oktober op de FT website en is gebaseerd op data die de Financial Times opvraagt bij zowel de businessscholen als bij de alumni.