Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

december 16, 2020

Businessscholen op de barricades voor duurzaamheid

De Leerstoel Managementonderwijs voor Duurzaamheid van Antwerp Management School en Breda University of Applied Sciences werd op 15 januari 2020 officieel gelanceerd. Businessscholen moeten voortaan op de barricades voor acties die de wereld écht duurzaam helpen maken. Het is hoog tijd voor realisme, pleiten dr. Lars Moratis en dr. ir. Frans Melissen, houders van de Leerstoel.

december 01, 2020

AMS kondigt nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management

Antwerp Management School gaat een nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management, om het top-ranked Executive MBA-programma in Parijs te lanceren. Vanaf november 2021 wordt Parijs na Antwerpen en Moskou de derde locatie van de EMBA. Het nieuws komt na de publicatie van de nieuwe Financial Times Ranking waarbij het programma op nr. 55 wereldwijd staat. Het is daarmee 30 plaatsen gestegen in slechts 3 jaar!

november 30, 2020

AMS en XPLUS diepen samen het domein van Enterprise IT Architecture uit

AMS en XPLUS werken voortaan samen aan het opleiden van leiders die de impact van digitale transformatie weten te vatten en mensen in een veranderingsproces meekrijgen, en dit via de Executive Master in Enterprise IT Architecture.

november 26, 2020

Hoogtechnologisch breinonderzoek voor flexibelere werknemers

AMS en hr-dienstenbedrijf Acerta werken samen aan een hoogtechnologisch breinonderzoek rond het aanpassingsvermogen van werknemers, een competentie waar werkgevers steeds meer waarde aan hechten. Op basis van de resultaten zal partner Acerta tools aanreiken waarmee organisaties dit aanpassingsvermogen als hr-factor kunnen meten en versterken.

november 20, 2020

Prof. dr. Ann Verhetsel nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE)

Prof. dr. Ann Verhetsel wordt de nieuwe Academic Director van de opleiding Master Real Estate (MRE) aan Antwerp Management School (AMS)