Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

oktober 28, 2020

AMS Executive MBA behoudt zijn 1e plaats in de ranking

Antwerp Management School (AMS) is opnieuw opgenomen in de Financial Times Worldwide Top 100 Ranking voor Executive MBA’s en klimt verder op naar de 55e plaats. In België staat het programma daarmee op de eerste plaats. . De ranking werd gepubliceerd op maandag 26 oktober op de FT website en is gebaseerd op data die de Financial Times opvraagt bij zowel de businessscholen als bij de alumni.

oktober 12, 2020

Lancering van de Belgian Alliance for Climate Action

The Shift en WWF-België kondigden op 12 oktober de lancering aan van een unieke Belgische klimaatalliantie. Ze nodigen alle Belgische organisaties die hun broeikasgasuitstoot willen verminderen en hun klimaatambities willen verhogen uit om zich aan te sluiten bij dit initiatief in België. Antwerp Management School heeft samen met 52 andere organisaties zich al aangesloten bij de alliantie en zich ertoe verbonden de activiteiten af te stemmen op de doelstellingen van het klimaatakkoord van Parijs: de opwarming van de aarde onder 2°C houden en inspanningen doen om deze te beperken tot 1,5°C.

augustus 19, 2020

Maatregelen coronavirus

AMS beschouwt de veiligheid van elk individu als haar prioriteit. Het coronavirus COVID-19 verspreidt zich wereldwijd. AMS vraagt alle studenten, bezoekers en personeelsleden om mee te werken om verdere overdracht te vertragen.
We zullen de situatie dagelijks nauwgezet volgen en alle updates zullen op deze webpagina worden weergegeven.

juli 06, 2020

"It's the knowledge and talent, stupid"

Op 4 juli verscheen deze open brief van onze decaan Steven De Haes in De Tijd. Samen met verschillende medeondertekenaars uit het onderwijs en het bedrijfsleven roept hij hierin beleidsmakers op om meer te investeren in talent en kennis.

juni 03, 2020

Ans De Vos gevraagd als expert voor relance economie & arbeidsmarkt

Prof. dr. Ans De Vos, houder van de SD Worx Leerstoel ‘Next Generation Work’ bij AMS, maakt deel uit van 2 expertengroepen die onderbouwd advies zullen leveren over de economische impact van de coronacrisis aan De Vlaamse Regering en meer specifiek voor het arbeidsmarktbeleid aan Vlaamse minister van Werk, Hilde Crevits, .