Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
News img
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/nieuws
Nieuws
Zoeken
Kies een jaar

april 15, 2020

Message from the Dean

We are living in very strange times. In the past couple of weeks all of our lives have been turned completely upside down. Up to even a month ago nobody could have ever imagined that our world could change so radically and so swiftly.

februari 20, 2020

AMS zet verder in op de Leerstoel Duurzame Transformatie

In 2017 lanceerde AMS met de steun van BASF Antwerpen, Port of Antwerp en Randstad België de allereerste leerstoel voor duurzame transformatie wereldwijd. Dr. Wayne Visser, internationaal expert in duurzaamheid, werd tot leerstoelhouder benoemd. Drie jaar later heeft de leerstoel niet alleen voor pertinente resultaten gezorgd, maar ook voor het besef dat het werk niét af is. De partners blijven daarom de komende drie jaar samen inzetten op sensibilisering, onderzoek en cocreatie rond duurzame transformatie.

februari 12, 2020

Nieuwe website AMS wint zilver bij de International Design Awards

We zijn enorm trots dat we de prijs “Silver in Multimedia / Website Design” in de wacht konden slepen voor onze nieuwe website op de International Design Awards!

januari 28, 2020

AMS en Universiteit Antwerpen bundelen de krachten in een internationaal Center of Excellence rond transport en logistiek

De sector van transport en logistiek staat sterk onder druk om duurzame oplossingen aan te reiken voor wereldwijde uitdagingen zoals de klimaatsverandering. Ze krijgt daarbij voortaan ondersteuning vanuit het gezamenlijke Center of Excellence van Antwerp Management School (AMS) en de Faculteit Bedrijfswetenschappen en Economie van de Universiteit Antwerpen. Antwerpen wordt zo nog meer dan vroeger de draaischijf van academisch toponderzoek en future-proof masterprogramma’s rond supply chain, transport en logistiek.

januari 22, 2020

Antwerp Management School krijgt internationale erkenning voor haar positieve impact op de maatschappij

De nieuwe rating ‘Positive Impact Rating for Business Schools’ (PIR) meet in welke mate businessscholen ook een positieve impact op de wereld hebben. Op het World Economic Forum in Davos werden de resultaten van PIR bekend gemaakt en deze bevestigen de baseline 'Opening minds to impact the world' van AMS die onze school al jaren uitdraagt. AMS is een van de drie Europese businessscholen die meteen doorstoten tot het niveau van ‘Transforming Schools’.