Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

oktober 18, 2018

Belgische organisaties scoren prima in adoptie SDG’s

Antwerp Management School, Louvain School of Management en Universiteit Antwerpen brengen het allereerste nationale onderzoek uit naar hoe Belgische organisaties, zowel publiek als privé, de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals of ‘SDG’s’) in hun organisatie al dan niet toepassen. De SDG Barometer brengt hiermee voor de eerste keer op nationaal niveau het duurzaamheidslandschap in kaart. Dit onderzoek werd ondersteund door FIDO en ING België.

oktober 18, 2018

Antwerp Management School onderzoekt de menselijke kant van mobiliteit

Het expertisecentrum Next Generation Work van Antwerp Management School zoomde samen met VBO en Jobat in op woon-werkverkeer. Ze onderzochten hoe werknemers de afstand tussen thuis en werk overbruggen en vooral hoe zij dit ervaren.

september 10, 2018

HR-Gala neemt doorstart met AMS, Jobat Media, Goosebumps en VBO als structurele partners

Ook dit jaar, en meer bepaald op 18 oktober, wordt op het HR-Gala de nieuwe HR-ambassadeur bekend gemaakt. Door het engagement van structurele partners als VBO, AMS, Goosebumps en Jobat Media is ook de toekomst van het gala gegarandeerd. Voor 2019 denken ze alvast aan een nationale editie.

september 03, 2018

230 internationale studenten starten academiejaar in gloednieuw gebouw van Antwerp Management School

Antwerp Management School is verhuisd naar een nieuwe locatie aan het Mechelseplein. De eerste opleidingen gaan er op maandag 3 september van start. De internationale studenten krijgen de primeur om in een innovatieve en duurzame leeromgeving in het centrum van de stad hun master-na-master aan te vatten.

augustus 27, 2018

Nieuwe decaan voor Antwerp Management School

Vanaf 1 oktober 2018 treedt de 40-jarige Prof. Dr. Steven De Haes aan als nieuwe decaan van Antwerp Management School (AMS). Met de verdere groei, internationalisering en de viering van het 60-jarig bestaan van de school in 2019, wacht hem een uitdagende ambtsperiode.