Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

mei 05, 2021

AMS en NSX werken samen aan future proof digitale transformatie

Het ontwikkelen en verspreiden van topkennis en het samen impact realiseren op organisaties en de maatschappij, dat zijn de ambities die AMS en NSX delen. AMS doet dit via management-onderwijs, onderbouwd door state-of-the-art onderzoek. NSX, een spin-off van UAntwerpen, doet dit via onderzoek en valorisatie van de innovatieve Normalized Systems-technologie. Beide organisaties hebben zich geëngageerd om in het domein van Business & IT en digitale transformatie hun samenwerking te versterken. Een win voor beide organisaties, en vooral voor de sector zelf.

maart 26, 2021

Belgische bedrijven nemen actie in de transitie naar de circulaire en welzijnseconomie

In deze disruptieve tijden hebben we bedrijven nodig die het voortouw nemen op weg naar een betere post-COVID-19 wereld. Daarom lanceerden de AMS Sustainable Transformation Groups (ST Groups) twee charters om bedrijven samen te brengen in de transitie naar een circulaire economie en welzijnseconomie. Op 24 maart ondertekenden de oprichtende bedrijven de charters Circular Economy Commitment en/of de Good Work Goals tijdens een online event en spoorden ze andere bedrijven aan om hun voorbeeld te volgen.

maart 01, 2021

Professor Jamie Anderson coauthor of the 2021 Overall Winning Case ‘The Dollar Shave Club’

The Case Centre Awards are an annual celebration of excellence in case writing and teaching at schools of business, management and government worldwide. Professor Jamie Anderson of Antwerp Management School has won the Overall Winning Case.

februari 02, 2021

Opnieuw 5 jaar accreditatie voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van UAntwerpen en AMS

We zijn zeer trots om te kunnen aankondigen dat zowel Antwerp Management School (AMS) als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit Antwerpen (FBE) hun business accreditatie door AACSB International met nog eens 5 jaar mogen verlengen.

december 16, 2020

Businessscholen op de barricades voor duurzaamheid

De Leerstoel Managementonderwijs voor Duurzaamheid van Antwerp Management School en Breda University of Applied Sciences werd op 15 januari 2020 officieel gelanceerd. Businessscholen moeten voortaan op de barricades voor acties die de wereld écht duurzaam helpen maken. Het is hoog tijd voor realisme, pleiten dr. Lars Moratis en dr. ir. Frans Melissen, houders van de Leerstoel.