Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

News img
Kies een jaar

maart 26, 2021

Belgische bedrijven nemen actie in de transitie naar de circulaire en welzijnseconomie

In deze disruptieve tijden hebben we bedrijven nodig die het voortouw nemen op weg naar een betere post-COVID-19 wereld. Daarom lanceerden de AMS Sustainable Transformation Groups (ST Groups) twee charters om bedrijven samen te brengen in de transitie naar een circulaire economie en welzijnseconomie. Op 24 maart ondertekenden de oprichtende bedrijven de charters Circular Economy Commitment en/of de Good Work Goals tijdens een online event en spoorden ze andere bedrijven aan om hun voorbeeld te volgen.

maart 01, 2021

Professor Jamie Anderson coauthor of the 2021 Overall Winning Case ‘The Dollar Shave Club’

The Case Centre Awards are an annual celebration of excellence in case writing and teaching at schools of business, management and government worldwide. Professor Jamie Anderson of Antwerp Management School has won the Overall Winning Case.

februari 02, 2021

Opnieuw 5 jaar accreditatie voor de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van UAntwerpen en AMS

We zijn zeer trots om te kunnen aankondigen dat zowel Antwerp Management School (AMS) als de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit Antwerpen (FBE) hun business accreditatie door AACSB International met nog eens 5 jaar mogen verlengen.

december 16, 2020

Businessscholen op de barricades voor duurzaamheid

De Leerstoel Managementonderwijs voor Duurzaamheid van Antwerp Management School en Breda University of Applied Sciences werd op 15 januari 2020 officieel gelanceerd. Businessscholen moeten voortaan op de barricades voor acties die de wereld écht duurzaam helpen maken. Het is hoog tijd voor realisme, pleiten dr. Lars Moratis en dr. ir. Frans Melissen, houders van de Leerstoel.

december 01, 2020

AMS kondigt nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management

Antwerp Management School gaat een nieuwe samenwerking aan met ESSCA School of Management, om het top-ranked Executive MBA-programma in Parijs te lanceren. Vanaf november 2021 wordt Parijs na Antwerpen en Moskou de derde locatie van de EMBA. Het nieuws komt na de publicatie van de nieuwe Financial Times Ranking waarbij het programma op nr. 55 wereldwijd staat. Het is daarmee 30 plaatsen gestegen in slechts 3 jaar!