Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
CSP website banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/aanpak
Levenslang leren

Levenslang leren

AMS als partner voor levenslang leren

AMS ontwikkelt en realiseert leertrajecten samen met en op maat van jouw bedrijf of organisatie. Met deze trajecten willen we jouw bedrijf/organisatie:

  • future-proof maken;
  • begeleiden doorheen disruptieve transformatie;
  • ondersteunen in haar groeiambities;
  • stimuleren met nieuwe, duurzame inzichten;
  • performanter maken.

Hoe wij organisaties ondersteunen bij het aanpakken van hun uitdagingen

Ontwikkel managementcapaciteiten

  • Business Finance Essentials: verkrijg financieel inzicht om financiële gegevens te analyseren, te produceren en te presenteren ter ondersteuning van zakelijke beslissingen.

Management Essentials (MBA-geïnspireerd): verwerf een all-round perspectief van kritische management- en leiderschapsgebieden, om mensen, producten, diensten en projecten te beheren, allemaal met een gezonde financiële intuïtie.

Leid organisatorische transformatie

  • Digitale Transformatie: creëer een strategisch stappenplan door het ontwerp en de operationele structuur van de organisatie te heroverwegen.

Stuur strategische innovatie

  • Innovatiegovernance: creër een innovatieblauwdruk voor duurzame resultaten door strategie, ideevorming en uitvoering van innovatieprocessen op elkaar af te stemmen.

Ontplooi jouw leiderschapspotentieel

  • Authentiek Leiderschap: bepaal je eigen pad om met meer passie en vertrouwen te leiden, anderen te inspireren om te groeien en duurzame waarde te creëren voor de organisatie.
  • Strategisch Leiderschap: verkrijg een grotere wendbaarheid om de huidige bedrijfsstrategie om te zetten in een meeslepend verhaal dat inspireert tot groei in de organisatie.

Excelleer in innovatie en transformatie

Met onze programma’s creëren we impact op individueel en/of organisatorisch niveau, op korte en op lange termijn. Samen bepalen we hoe het gepersonaliseerde programma individuele medewerkers kan helpen om nieuwe skills te leren en persoonlijk te groeien. Daarnaast kijken we in welke mate het programma jouw organisatie kan ondersteunen in organisatieleren en, op een hoger niveau, organisatieontwikkeling en -groei.

AMS begeleidt al jarenlang met succes organisaties (vaak in transformatie) uit heel uiteenlopende sectoren. We hebben dan ook bewezen dat we toegevoegde waarde kunnen creëren in, en sterk verbonden zijn met een breed gamma aan sectoren.

Of het nu om consultancyprojecten, ontwikkeltrajecten, bootcamps, workshops, keynotes of onderzoeksprojecten gaat, onze programma’s hebben één ding gemeen: onze experten, faculty en medewerkers. Zij maken er telkens weer een inspirerende leerervaring van, door het delen van state-of-the-art kennis en praktische inzichten die echt een verschil maken.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Dora munteanu

Meer weten over onze opleidingstrajecten voor bedrijven & organisaties?

Dora Munteanu

Tel: +32 3 265 47 50

Close

Meer weten over onze opleidingstrajecten voor bedrijven & organisaties?