Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

CSP website banner
Trajecten voor bedrijven
AMS Academie

Organisatieontwikkeling en transformatie

Wij ontwikkelen en implementeren mee transformatieprogramma's waarbij we diverse types acties combineren om de doelstellingen van jouw organisatie te bereiken. We kunnen transformatieprogramma's ontwerpen op basis van specifiek onderzoek, interviews met stakeholders, interne casestudies of simulaties. Eens het ontwerp op punt staat, rollen we het programma uit via bijvoorbeeld workshops met verschillende stakeholders, specifieke modules en lezingen voor bepaalde groepen van medewerkers en het coachen en opleiden van veranderingsmanagers in jouw organisatie door interne experten.

We bundelen de krachten met de HRM- en leer- en ontwikkelingsafdelingen van je organisatie om samen tot duurzame ontwikkelingsprogramma’s te komen en om interne capaciteit op te bouwen om de uitrol van zo’n programma's voor een bredere groep van werknemers te vergemakkelijken.

We zetten ons volledige kader en al onze sterktes in om een antwoord te bieden op de transformatievraag van jouw organisatie, van onze state-of-the-artkennis en onderzoekstechnieken over onze leer- en ontwikkelingservaring tot onze onderwijs- en coachingsvaardigheden.

Foto boogkeers 3

Our flexibility matches your talent strategy

The AMS Academy offers you all flexibility you need when drawing up a talent strategy for your organization. Flexibility to combine topics and levels, customized to the needs of both your teams and your organization. Flexibility too, in choosing a schedule that is not strictly defined by an academic year. And flexibility to change course, should new challenges or opportunities come your way. As revolutionary this concept may be, it is quite simple in practice. It is all about deconstructing and constructing until you have the perfect teaching program for your people and your organization.

How it works

Co-create the ideal learning trajectory

Together with our Learning & Development Advisor, we co-create the ideal learning trajectory for your employees. We do this by matching the specific needs of your company with the strong learning modules from our innovative masterclasses for professionals.

So whether you are looking for a development track for your high potentials, talent management, or experts tracks in topics such as logistics or the public sector: you can find it at the AMS Academy.

Assign learning credits

Every learning module is assigned a number of learning credits, depending on complexity and length. If your organization joins the AMS Academy, you get a package of learning credits. You can use these credits over a period of 36 consecutive months and design development tracks for individuals or teams within your organization.

Would you like to change track along the way? No problem. With AMS Academy, you subscribe to a learning streaming service, as it were, allowing you to create and recreate personalized ‘playlists’ in line with your interests
and preferences.

Pick your level

All our learning modules come with an indication of the course and management level. The course level indicates how much prior knowledge you need, while the management level refers to your current position or the position in your organization you want to achieve.

• Course level: basic, intermediate and advanced
  • Management level: entry, middle and senior

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Bruno baert

Meer weten over de AMS Academie?

Bruno Baert

Meer weten over de AMS Academie?