Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
CSP website banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/ams-academie
AMS Academie

AMS Academie

Organisatieontwikkeling en transformatie

Wij ontwikkelen en implementeren mee transformatieprogramma's waarbij we diverse types acties combineren om de doelstellingen van jouw organisatie te bereiken. We kunnen transformatieprogramma's ontwerpen op basis van specifiek onderzoek, interviews met stakeholders, interne casestudies of simulaties. Eens het ontwerp op punt staat, rollen we het programma uit via bijvoorbeeld workshops met verschillende stakeholders, specifieke modules en lezingen voor bepaalde groepen van medewerkers en het coachen en opleiden van veranderingsmanagers in jouw organisatie door interne experten.

We bundelen de krachten met de HRM- en leer- en ontwikkelingsafdelingen van je organisatie om samen tot duurzame ontwikkelingsprogramma’s te komen en om interne capaciteit op te bouwen om de uitrol van zo’n programma's voor een bredere groep van werknemers te vergemakkelijken.

We zetten ons volledige kader en al onze sterktes in om een antwoord te bieden op de transformatievraag van jouw organisatie, van onze state-of-the-artkennis en onderzoekstechnieken over onze leer- en ontwikkelingservaring tot onze onderwijs- en coachingsvaardigheden.

Tailor made 1

Grant Thornton België maakt deel uit van Grant Thornton International, een van 's werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties. Samen met AMS legden zij een leiderschaps- en innovatietraject af met als focus:- Hoe kunnen we onze dienstverlening aanpassen aan de bedrijven van morgen?- Hoe kunnen we onze werknemers voldoende uitdagingen aanbieden zodat ze aan boord blijven?

"AMS had al bewezen een betrouwbare partner te zijn die zelf de nodige expertise in huis heeft of de juiste expertise meteen kan binnenhalen. De intensieve begeleiding, het verzorgde kader en de sterke wisselwerking tussen het academische en het praktische bleken voor de vierde keer op rij een grote meerwaarde voor de stad. De deelnemers kregen een goed onderbouwd maar praktijkgericht curriculum, wat resulteerde in een efficiëntere en effectievere werking. De impact bleef dus niet beperkt tot de deelnemers zelf: het traject is een toegevoegde waarde voor de hele groep en zelfs voor onze klanten" - Tom Braem, Consulent Bestuurskunde @ Stad Antwerpen

Benchmark en ontwikkeling SDG-strategie

Het Sustainable Transformation Lab werkt samen met een intern team van Rosy Blue Blue aan een strategisch plan voor de integratie van de SDG’s in hun werking. We analyseerden de huidige SDG-strategie, ontwikkelden een benchmark van SDG-leiders, boden ondersteuning bij de stakeholdersconsultatie en creëerden academische output van deze case.

Logo Rosy Blue

Sneller en slimmer innoveren doe je zo

Hoe boor je het innovatief potentieel in een bedrijf beter aan? Bij Aquafin werken ze sinds een jaar met vijftien innovatieversnellers, dieondertussen al even veel projecten in de pijplijn hebben zitten.

"Tijdens enkele workshops op AMS tekende het management een nieuw innovatieproces uit. Meteen werd ook de nood duidelijk aan mensen die dat proces inhoudelijk zouden begeleiden: innovatieversnellers of -coaches."

Lees de blog

Danny Baeten Aquafin

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Deborah bogaert

Meer weten over de AMS Academie?

Déborah Bogaert

Tel: +32 3 265 47 80

Close

Meer weten over de AMS Academie?