Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
CSP website banner
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/keynotes
Keynotes

Keynotes

Inspirerende keynote presentaties

Duurtijd: < 1 dag.

Of u nu een conferentie, een teamevenement of een leiderschapstraject organiseert, uw deelnemers zullen genieten van onze onderhoudende, tot nadenken stemmende keynote presentaties.

Antwerp Management School is koploper op het vlak van kenniscreatie. Onze medewerkers zijn niet alleen academische experten in hun vakgebied, ze weten die kennis ook perfect over te brengen aan een breed professioneel publiek. Ze zijn zowel auteur, consultant, opiniemaker als getalenteerde keynotespreker.


Wayne visser speaking

Enkele onderwerpen:

 • Duurzame loopbanen
 • Duurzaam HRM
 • Innovatief organisatieontwerp
 • Netwerken en ecosystemen
 • Ontwerpen van organisatienetwerken
 • Zelfmanagement en gedeeld leiderschap
 • Een open feedback-omgeving creëren
 • Ontwikkelen van hoogperformante organisaties via neurowetenschappen en technologie
 • Design thinking

 • Innovatie en ondernemerschap
 • Bedrijfsinnovatie
 • Digitale Transformatie
 • Digitaal leiderschap
 • Digitale strategie en governance
 • Duurzame transformatie: toepassen van systeemdenken
 • Creëren van geïntegreerde waarde: innovatie voor toekomstbestendigheid
 • Doelgericht leiderschap: het verschil maken

Enkele veelgevraagde sprekers:

Prof. Steven Poelmans:

Prof. Poelmans presenteert keynotes over onderzoek vanuit neurowetenschappen en leiderschap rond paradoxen van leiderschap, hoogperformantie en welzijn, hoe je brain-balance op individueel en organisatorisch niveau kan behouden, hoogperformante virtuele teams, crossculturele communicatie, de neurowetenschap van motivatie en visieontwikkeling, enz.

Prof. Dr. Bart Cambré:

Prof. Dr. Bart Cambré spreekt vooral over het opbouwen en beheren van organisatienetwerken, innovatief organisatieontwerp, innovatie over organisatiegrenzen heen en het belang van sociaal kapitaal. Andere onderwerpen: het anders organiseren en wetenschappelijke fouten in het dagelijkse managementdenken. Prof. Dr. Bart Cambré publiceerde in 2019 zijn boek 'Organizational networks, the organization of the future' (uitgegeven bij Pelckmans).

Prof. Dr. Wayne Visser:

Prof. Dr. Wayne Visser spreekt over topics gerelateerd aan duurzame transformatie, het creëren van geïntegreerde waarde, doelgericht leiderschap, circulaire economie en duurzaam ondernemen. Zijn presentaties laten zien hoe systeemdenken de vijf globale ontwrichtende krachten (disruptie, ongelijkheid, degradatie, disconnectie en ontevredenheid) kan omzetten in vijf trajecten naar innovatie (veilig, gedeeld, duurzaam, smart en bevredigend). Prof. Dr. Visser heeft al meer dan 400 presentaties gegeven, gebaseerd op zijn werk dat hem naar maar liefst 77 landen bracht. Hij weet dan ook steeds een diversiteit aan internationale voorbeelden en trends te brengen.

Prof. Dr. Ans De Vos:

Ans De Vos is een inspirerende keynotespreker over de toekomst van werk. Ze zoomt in op actuele thema's zoals nieuwe vormen van tewerkstelling, de impact van digitalisering op banen en inzetbaarheid, uitdagingen omtrent de duurzaamheid van loopbanen, en hoe je werknemers warm kan maken voor het zelf sturen van hun loopbaan. Ze laat zien hoe de diverse stakeholders (beleidsmakers, organisaties, HR-managers, werknemers) de traditionele manieren van loopbaanmanagement moeten doorbreken en een nieuw loopbaanmodel moeten omarmen dat gericht is op inzetbaarheid, werkvermogen, groei en verbinding. Ze toont meteen ook hoe je kan zorgen voor gelukkige, gezonde en productieve werknemers doorheen hun hele loopbaan. Ans publiceerde verschillende (inter)nationale boeken over deze onderwerpen. Ze geeft er ook presentaties over voor een brede waaier van praktijkmensen, beleidsmakers en werknemers, zowel in België als in het buitenland.

Prof. Dr. Robin De Cock:

Prof. Dr. De Cock is gespecialiseerd in topics over bedrijfsinnovatie, corporate venturing en acceleratie, technologie-ondernemerschap, technologie en markt, lean start-up, lean teamvorming en -werking. Hij was wereldwijd te gast op conferenties in Noord-Amerika (Babson-conferentie Syracuse - 2011; SMS Atlanta - 2013; AOM Boston - 2012, 2019, Vancouver - 2015, Atlanta - 2017, Chicago - 2018), in Europa (SMS Berlijn - 2016; ETH Zürich, 2016; Imperial College London, 2013; Grenoble Ecole de Management, 2016; Grenoble Ecole de Management, 2016), in China (SMS Guangzhou, 2012) en bij bedrijven uit diverse sectoren (zoals Aquafin, Grant Thortun, 2012). Hij gaf ook keynotes op verschillende technologie- en ondernemerschapsevents (Bizon event, Bizidee; Antwerpse start-up beurs, start-up.be; TCI conferentie 2019, VLAIO).

Contacteer onze Learning & Development Advisor voor meer informatie over de topics van je keuze.