CSP tracks
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat
Trajecten voor bedrijven
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/oplossingen-op-maat/persoonlijke-leiderschapstrajecten
Persoonlijke leiderschapstrajecten

Persoonlijke leiderschapstrajecten

Persoonlijke leiderschapstrajecten

Doorlooptijd: <10 dagen.

Interesse in het ontwikkelen van een leiderschapsmentaliteit die leiderschap in jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?

Tijdens onze gepersonaliseerde leiderschapstrajecten ontwerpen en implementeren we, in co-creatie met de organisatie, ontwikkeltrajecten voor leiders en managers, zodat ze klaar zijn voor cultuurveranderingen of specifieke uitdagingen binnen de organisatie. We ondersteunen hen bij het uitbouwen van een meer flexibele, feedback-gedreven of coachende leiderschapsstijl. Mogelijke methodologieën zijn: workshops, lezingen, persoonlijke leiderschapstrajecten, coaching, simulaties, enz.

Groeitraject jonge professionals

Bij Start to Lead vertrekken we vanuit een leiderschapsdefinitie die niet zozeer voorschrijft wat effectief leiderschap is (of een blauwdruk van effectief leiderschap geeft), maar stellen we de eigen invulling van de leidersrol centraal . We leggen de klemtoon op ‘identiteitswerk’. Dit betekent dat we (toekomstige) leiders willen helpen bij het beter begrijpen van hun rol als leider en van zichzelf.

De ervaringen van Oona

Oona is een full-service contentbureau met een unieke visie op content, PR, social media en influencer marketing. Zoals ze zelf zeggen, was hun deelname aan het Start to Lead-programma één van de belangrijkste beslissingen van de organisatie. In deze video leggen de Oona's uit hoe deze opleiding hen hielp om zowel hun carrière als hun persoonlijkheid te laten groeien.

3 verschillende leiderschapstrajecten op maat

Soudal is een Belgische fabrikant van siliconen, stopverf, polyurethaan-schuim, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector. Met meer dan 60 filialen in verschillende landen, werken ze in een zeer internationale context. Door hun snelle groei, werd de organisatie steeds complexer. AMS leidde hen doorheen een nationaal en internationaal leiderschapstraject.

Neurotraining

Via het NeuroTrainingLab™ worden leiders of rolmodellen in het bedrijf ondergedompeld in op maat gemaakte simulaties vanuit een concrete situatie of kritische incidenten uit de organisatie. Deelnemers zullen individueel of in duo interageren met een acteur die de situatie en context zo realistisch mogelijk uitspeelt. Na iedere laboefening wordt vervolgens onmiddellijk feedback gegeven door coaches op het geobserveerde gedrag en de gemeten competenties van de deelnemer(s). Deze worden hierna ook uitgebreid toegelicht in individuele en confidentiële rapporten opgemaakt door onze coaches. Via individuele coaching sessies tot slot, wordt bijkomend steun en advies aangeboden in het ontwikkelen van de nodige leiderschapsvaardigheden.

Neurotraining1

Het innoverend NeuroTrainingLab™ leiderschapsprogramma brengt een unieke combinatie van recent ontwikkelde kennis, fundamenteel onderzoek, ruime ervaring en gerichte adaptatie:

• Het is gebouwd op de meest recente wetenschappelijke inzichten uit de leiderschapstheorie, namelijk de Theory of Leadership Paradoxes . Deze is mede gebaseerd op 8 jaar intensieve observaties in het NeuroTrainingLab.

• De Theory of Leadership Paradoxes integreert de inzichten en praktijk van gedeeld leiderschap waarin AMS ook verschillende experten heeft.

• Alle kennisinzichten en concepten zijn aangepast aan VUCA omgevingen en complexiteit.

• Onze trainers, coaches en observatoren zijn samen opgeleid via het NELA(pro) programma , waardoor een coherentie in inhoud en methode gegarandeerd is.

• We integreren NeuroTrainingLab en coaching . Deze uniek geïntegreerde aanpak wordt exclusief aangeboden door Antwerp Management School.

• Werken met het NeuroTrainingLab is altijd een betere optie, gezien deze integrale aanpak van actie en via coachende on the spot gedragsbijsturing steeds gebaseerd is op objectieve referentiepunten.

• We bieden verschillende virtuele tools aan (meting + feedback) voor diagnose en virtuele opvolging (KLIO CS, TheBrainBalance , MyCoach ), tevens gebaseerd op Neurosciences.

• Op basis van het 7S model van High Performance Teams bieden wij ook een platform voor het diagnosticeren en begeleiden van teams.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Deborah bogaert

Meer weten over Persoonlijke leiderschapstrajecten?

Déborah Bogaert

Tel: +32 3 265 47 80

Close

Meer weten over Persoonlijke leiderschapstrajecten?