Persoonlijke leiderschapstrajecten

Doorlooptijd: <10 dagen.

Interesse in het ontwikkelen van een leiderschapsmentaliteit die leiderschap in jouw organisatie naar een hoger niveau kan tillen?

Tijdens onze persoonlijke leiderschapstrajecten ontwerpen en implementeren we mee ontwikkeltrajecten voor leiders, sleutelmedewerkers en veranderingsmanagers, zodat ze klaar zijn voor cultuurveranderingen of specifieke gedragsuitdagingen binnen de organisatie. Wij ondersteunen organisaties bij het uitbouwen van een meer flexibele, feedback-gedreven of coachende leiderschapsstijl door het analyseren van de bestaande situatie en het ontwikkelen van acties op maat zoals workshops, lezingen of individuele simulaties en coaching in ons NeuroTrainingLab™.

Image from rawpixel id 9639 jpeg

Hoe laat je jonge professionals groeien?

Oona is een full-service contentbureau met een unieke visie op content, PR, social media en influencer marketing. Zoals ze zelf zeggen, was hun deelname aan het Start to Lead-programma één van de belangrijkste beslissingen van de organisatie. In deze video leggen de Oona's uit hoe deze opleiding hen hielp om zowel hun carrière als hun persoonlijkheid te laten groeien.

3 verschillende leiderschapstrajecten op maat

Soudal is een Belgische fabrikant van siliconen, stopverf, polyurethaan-schuim, lijmen en vochtweringsproducten in de bouwsector. Met meer dan 60 filialen in verschillende landen, werken ze in een zeer internationale context. Door hun snelle groei, werd de organisatie steeds complexer. AMS leidde hen doorheen een nationaal en internationaal leiderschapstraject.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Deborah bogaert

Meer weten over Persoonlijke leiderschapstrajecten?

Déborah Bogaert

Tel: +32 3 265 47 80

Close

Meer weten over Persoonlijke leiderschapstrajecten?