Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL

Het AMS Alumni Netwerk

Wij geloven dat een sterk alumninetwerk de persoonlijke ontwikkeling stimuleert,
innovatief ondernemen aanmoedigt en inspireert om een actieve rol te spelen in onze samenleving.
We geloven dat open-minded alumni een invloed hebben op de complexe wereld van vandaag.

— Mimi Lamote, President of the AMS Alumni Association

Een levendig netwerk, mogelijk gemaakt door alumni

We bouwen aan een geëngageerd, betrokken en actief alumninetwerk. Onze alumnivereniging bestaat uit 10 actieve groepen, die de alumni zelf beheren met steun van Antwerp Management School.

Een betekenisvol netwerk, mogelijk gemaakt door het bestuur

Het Antwerp Management School Alumni Bestuur bestaat uit de voorzitter en een vertegenwoordiger van elke alumnigroep. Ze zijn de brug tussen de alumni, de programmamanager en de programma-faculty. Ze houden hun oren gespitst, brengen de noden van alumni in kaart en zetten alumniactiviteiten op.

Wie is AMS alumnus?

Als je een masterprogramma, een open executive programma of een programma op maat hebt gevolgd, maak je deel uit van het alumninetwerk van Antwerp Managament School en ben je zeker niet alleen. Op dit moment telt het AMS alumninetwerk meer dan 24.000 mannen en vrouwen in meer dan 85 landen.

Alumniactiviteiten

Het alumninetwerk biedt een brede waaier aan interessante activiteiten aan. Of je nu honger naar kennis hebt of een sociale vlinder bent, of je nu een atleet of CEO bent, wij bieden activiteiten naar elke smaak. Ontdek hieronder hoe je actief kan blijven en betrokken kan zijn.

Het AMS alumniteam

We zijn een klein team dat klaar staat om te luisteren en de mogelijkheid biedt om nieuwe initiatieven te bespreken. Twijfel niet om ons te contacteren.

Waar kunnen we je mee helpen?

Alumni groepen

Heb jij vernieuwende ideeën en ben je niet bang om de mouwen op te stropen? Je bent meer dan welkom om een actieve rol te spelen in het bestuurscomité van een van onze alumnigroepen.

Alumni Stories

Zie waar onze alumni mee bezig zijn in onze Alumni Stories. Er zijn veel inspirerende verhalen te vinden over de reizen van onze alumni.

Word een alumni career coach

Interesse in het begeleiden van een fulltime masterstudent bij het vinden van de perfecte baan? Twijfel niet om je in te schrijven! De studenten zijn dankbaar om advies te krijgen van alumni die een gelijkaardige weg hebben gevolgd.

Alumni events in beeld

Bezoek de fotoblog van onze alumni events. Organiseer je zelf ook activiteiten? Stuur ons dan je foto’s en word deel van onze internationale alumni community.

Volg ons

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter en Google+. Volg ons!

Toekomstige events

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe inzichten of ontwikkelingen in jouw interesseveld? Schrijf je dan in voor een van onze vele AMS & alumni events, lezingen of keynotes. Al onze evenementen bieden gereduceerde tarieven voor onze alumni.

Afgelopen events

Onze afgelopen events geven je een idee van hoe actief ons netwerk is. Foto’s en presentaties zijn ook beschikbaar.

Word lid van de AMS Alumnigroep

Word lid van onze LinkedIn-groep en krijg exclusieve AMS alumni-informatie, waaronder vacatures.

Share the content

Als alumni vinden velen van jullie het leuk om onze content te delen met jullie netwerk. Als je je inschrijft voor onze Share The Content word je AMS-ambassadeur en zal je af en toe (maximaal 2 keer per maand) een kant-en-klaar social media berichtje over AMS ontvangen. Met twee muisklikken kies je in welk topic je geïnteresseerd bent en kun je een post op het door jou te kiezen kanaal delen.

De Global Citizen Award

Dit belangrijke alumni event is het toonbeeld van waar het AMS Alumninetwerk voor staat.

Global Citizen Award 2015


De AMS Global Citizen is een thought leader die een universeel beeld van de hedendaagse wereld heeft en die zich toelegt op het verbeteren van de levenskwaliteit voor de gehele mensheid.