Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL


PuMa?

PUMA, of Publiek Management Alumni, is de alumnivereniging van alle opleidingen Publiek Management aan Antwerp Management School. Een aantal afgestudeerden van de Master in Publiek Management bundelden op vraag van Ellen Verschooren hun krachten. Samen zetten zij hun schouders onder een gloednieuwe alumniwerking en zo zag PUMA het levenslicht. Ook de alumni van de opleidingen Publiek en Social Profit Management en Inkoopmanagement en Overheidsopdrachten zijn welkom om zich aan te sluiten bij de alumnivereniging.

Wat kan je van PUMA verwachten?

De stichtende leden vonden het belangrijk om ook na afloop van de opleidingen aan Antwerp Management School verder te blijven leren, dit door onder andere kennis en ervaringen uit de praktijk met elkaar uit te wisselen, maar ook door te netwerken met alumni van andere richtingen. Een concreet actieplan is nog volop in de maak, maar ontmoetingen met elkaar in een aangenaam kader zal hierbij zeker niet ontbreken.

Contact

Wil je graag meewerken aan de uitbouw van deze nieuwe alumnivereniging? Je bent van harte welkom! Contacteer ons via puma@amsalumni.be en wij houden je op de hoogte.

De leden van PUMA zijn:

  • De Coster Dirk (MPM 2014)
  • Govaerts Ymke (MPM 2015)
  • Huynen Frank (MPM 2014)
  • Noeninckx Maarten (MPM 2015)
  • Peleman Marjolijn (MPM 2018)
  • Valcke Dirk (MPM 2005)
  • Van San Erwin (MPM 2014)
  • Walgraeve Walter (MPM 2014)

Events georganiseerd door Puma:

Sinds 2016 (viering 75 jarig bestaan MPM) organiseert PuMA jaarlijks een congres onder de titel ‘Overheid of Overhead’ waar naast de key notes vooral alumni zelf aan het woord komen. Het doel is kennisdeling aan de hand van white papers gebaseerd op onderzoek en aanbevelingen die alumni neerschreven tijdens de master in hun masterproef. Vaak heeft deze kennis immers voor heel wat verbeteringen binnen de eigen organisatie gezorgd die ook voor anderen een bron van inspiratie kunnen zijn.

Naast dit congres staan er regelmatig kleinere activiteiten en uitstappen gepland. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.