Lees alles over hoe AMS veilig de campus heropent voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba/kosten-en-financiering
Kosten en financiering

Executive MBA - Kosten en financiering

Kosten en financiering

Een EMBA is een investering in een degelijke toekomst. Investeren in de Executive MBA aan Antwerp Management School kan één van de meest doorslaggevende beslissingen van je leven zijn. Omdat we weten dat deze beslissing een grote impact kan hebben, bieden we een betalingsplan en verschillende kortingsopties om te helpen bij de financiering.

Kosten

Het inschrijvingsgeld voor de 2020-2022 cohort bedraagt: € 43.000**.

Inclusief
 • lesmateriaal en boeken
 • residentiële kosten, hotelkosten en meeste diners tijdens het reizen
Exclusief
 • accommodatie voor de core modules in Antwerpen
 • reiskosten voor de internationale modules*
 • kosten voor het verkrijgen van een visum indien vereist

*Er kan een prijs inclusief de reiskosten voor internationale modules worden geregeld, neem contact op met de Program Director voor details.

**Early bird korting is mogelijk: 10% voor registraties voor 31 maart 2020

Financiering

Het inschrijvingsgeld dient als volgt betaald te worden: 60% voor de start van de opleiding en 40% in april van het tweede kalenderjaar.

Kortingen

 • Early bird korting is mogelijk: 10% voor registraties voor 31 maart 2020
 • Er zijn kortingen voor de publieke en non-profitsector.
 • KMO’s: Er is een subsidie van 20 tot 30% van de ‘KMO portefeuille‘ van de Vlaamse regering.
 • Een gelijkaardige subsidie is beschikbaar voor KMO’s gevestigd in Brussel.
 • Nederlanders genieten van belastingvermindering ten belope van de volledige kost van het programma.
 • Duitsers kunnen een beurs aanvragen bij Deutsche Bildung.

Als je tot een van deze categorieën behoort, neem dan contact op met de Program Director.

De business case verkopen aan je werkgever

Steun krijgen van je werkgever is niet zo moeilijk als het misschien lijkt. Zodra je begonnen bent met je inschrijvingsprocedure, helpen we je graag met het schrijven van een business case die precies bij jouw situatie past.

De beste manier om je werkgever te overtuigen, is het linken van je bedrijfscontext en -behoeften aan de voordelen van het programma. Dit zijn 3 voorbeelden van mensen die erin geslaagd zijn.

 1. Projectvoorbeeld: Een manager staat op het punt een belangrijk project te beginnen. Hij is ervan overtuigd dat, als hij van dit project zijn Master Consulting project maakt, het bedrijf hier voordeel uit haalt en geen externe consultants moeten worden aangetrokken, wat geld bespaart. Het is ook een uitstekende manier om kennis en inzichten vergaard in het EMBA-programma te injecteren in het bedrijf. – De werkgever stemde toe en het project was een groot succes.
 2. Leiderschapsvoorbeeld: Een functioneel leidinggevende krijgt een bredere rol. Er duiken heel wat uitdagingen op die het succes van die transitie bedreigen. In het slechtste geval kan dit leiden tot het mislukken in de nieuwe rol, in het beste geval vertraagt het de business. Het Personal Development Program reikt de specifieke leidersinstrumenten aan om uit te blinken in dit transitieproces en in de nieuwe rol, terwijl de core modules de bedrijfskennis leveren om strategisch boven het functionele domein uit te groeien. – De werkgever stemde toe en de werknemer blonk uit in zijn nieuwe rol.
 3. Een lokale leider wordt klaargestoomd om een internationale rol te vervullen. Veel internationale bedrijven eisen aantoonbare kennis van internationaal zakendoen van hun lokale afdelingsleiders. Antwerp Management School is leider in internationale business en vormt lokale leiders tot global citizens. – De werkgever stemde toe en de werknemer is nu een succesvolle internationale leider.

Voor alle sponsoren

In veel bedrijven is de Executive MBA aan Antwerp Management School een standaard onderdeel van hun carrièreplanning. We bespreken graag met jou hoe je het beste rendement haalt uit je investering. Neem zeker contact met ons op als je van plan bent je werknemers naar een EMBA-programma te sturen.

Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?