Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA

Overzicht

Nu, meer dan ooit, bereidt onze Executive MBA je voor op de toekomst. Ontdek hoe wij jouw EMBA programma hebben aangepast aan de huidige situatie. We hebben het niet alleen zo resistent mogelijk gemaakt, zodat je een fantastische ervaring zult hebben, maar we hebben ook extra content toegevoegd om je voor te bereiden op de toekomst!

Waarom AMS?

De Executive MBA van Antwerp Management School is meer dan de zoveelste masteropleiding. Onze EMBA staat voor academische kennis maar ook de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden, voor een ruime internationale ervaring en betere carrièrekansen, voor wereldwijde vriendschappen en persoonlijke aandacht.

Programma

De structuur en inhoud van onze EMBA reflecteert de missie van Antwerp Management School. We leveren niet enkel managementkennis, maar ook een Persoonlijk Ontwikkelingsprogramma, coaching, met doorgedreven internationale componenten (bv. de internationale immersiemodules) en een gemeenschapsproject.

Applicatie en toelating

Antwerp Management School biedt een duidelijke, maar grondige applicatie- en toelatingsprocedure die volledig online verloopt. Het helpt je te bepalen hoe de Executive MBA je het meeste oplevert en geeft ons een beter inzicht in wie je bent en hoe je profiel past in het selecte groepje van EMBA studenten.

Kosten en financiering

Een EMBA is een investering in een degelijke toekomst. Investeren in de Executive MBA aan Antwerp Management School kan één van de meest doorslaggevende beslissingen van je leven zijn.

Getuigenissen

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?