Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Students Executive Master MBA (deeltijd / part-time) belgium
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/executive-mba
Executive MBA
Download brochure

Overzicht

Nu, meer dan ooit, bereidt onze Executive MBA je voor op de toekomst. Ontdek hoe we jouw EMBA-ervaring hebben aangepast aan de veranderende markteisen van morgen. Samen met onze partners in Parijs en Moskou bieden we je een werkelijk wereldwijde ervaring, gericht op individuele persoonlijke ontwikkeling.

Waarom de EMBA bij AMS?

Als sterke klimmer in de Financial Times Rankings in de afgelopen 3 jaar (van # 81 naar # 55), heeft Antwerp Management School haar toekomstgerichte denken laten zien. De nauwe partnerschappen met goedgekozen partners zoals IBS (al meer dan 20 jaar partner in Rusland) en ESSCA School of Management (een van de meest bekende en erkende business schools in Frankrijk) maken van het programma een referentie op de internationale markt. De uitgebalanceerde combinatie van academische kennis, persoonlijke ontwikkeling, internationale modules, carrièremogelijkheden en levenslange vriendschappen maakt ons programma tot een levensveranderende ervaring.

Programma

De structuur en inhoud van onze EMBA weerspiegelen de waarden van Antwerp Management School en haar partners. Samen leveren we een diep inzicht in alle managementdomeinen, gecombineerd met een persoonlijk ontwikkelingsprogramma gebaseerd op twee pijlers; het NeuroTrainingLab en persoonlijke coaching. Samen met deze, bereiden onze zeer boeiende internationale componenten en een Positive Impact Project je voor op een leidende rol in duurzame transformatie.

Applicatie en toelating

Antwerp Management School biedt een duidelijke, maar grondige applicatie- en toelatingsprocedure die volledig online verloopt. Het helpt je te bepalen hoe de Executive MBA je het meeste oplevert en geeft ons een beter inzicht in wie je bent en hoe je profiel past in het selecte groepje van EMBA studenten.

Kosten en financiering

Een EMBA is een investering in een degelijke toekomst. Investeren in de Executive MBA aan Antwerp Management School kan één van de meest doorslaggevende beslissingen van je leven zijn.

Getuigenissen

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

Boogkeers
Jeroen martens program director Executive MBA

Een vraag over dit programma?

Jeroen Martens

Tel: +32 485 59 24 68

Close

Een vraag over dit programma?

Stel je kandidaat