Banner Leading Digital Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-demo-4.0
Master Class DEMO 4.0 professional
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-demo-4.0/overzicht
Overzicht

Masterclass DEMO 4.0

Overzicht

In deze masterclass zullen we de filosofie van DEMO behandelen, alsook de manier van denken, manier van ontwerpen en manier van werken.

Klik hier voor meer programma details.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma zal je volgende leerdoelen bereikt hebben:

  • De paradigmaverschuiving waarderen in het denken over organisatie, bedrijfsprocessen, informatiesystemen en ICT die de onderliggende theorieën van DEMO bieden. Deze paradigmaverschuiving staat bekend als Enterprise Ontology, een nieuw idee dat je grondig zult leren.
  • Op basis van kleine oefeningen en voorbeelden uit de praktijk zul je inzien dat het op Enterprise Ontology gebaseerde essentiële model uitgebreid, coherent, consistent en toch beknopt is en dat het de essentie van een organisatie weergeeft, onafhankelijk van realisatie en implementatie.
  • Je leert twee van de vier aspectmodellen te produceren, te verifiëren en te valideren, namelijk het constructiemodel en het procesmodel, terwijl je de OER-methode (Organisation Essence Revelation) toepast op goed beschreven cases.
  • Je zult ontdekken dat DEMO kan worden beschouwd als een aanvulling op vertrouwde benaderingen: organisatorische benaderingen (Balanced Score Card, Lean & Six Sigma, enz.), BPM-benaderingen (BPMN, EPC, PetriNet, Archimate, enz.) en IS-ontwikkelingsbenaderingen ( ER, NIAM, ORM, enz.). DEMO voegt hieraan een theoretische basis toe, zodat je hun onderlinge verbindingen grondig begrijpt.
  • Je maakt kennis met de discipline Enterprise Engineering, die is gebouwd op Enterprise Architecture, Enterprise Governance en Enterprise Design, naast Enterprise Ontology.

Doelpubliek

De DEMO-cursus is bedoeld voor professionals op het gebied van organisatie en ICT die dieper in hun vakgebied willen worden opgeleid, en die in het bijzonder op zoek zijn naar een solide methodologische basis van hun beroep.

  • Bedrijfsarchitecten / consultants
  • Bedrijfsarchitecten / analisten / consultants
  • Information managers
  • Business process managers
  • Quality managers

Diploma

Na succesvolle afronding van het DEMO-examen, word je DEMO-gecertificeerd en geregistreerd in het DEMO Specialists-register.

Behaal een masterdiploma!

De Masterclass DEMO 4.0 is een submodule van de masterclass Agile Enterprise & Engineering en maakt zo onderdeel uit van onze Executive Masters in Leading Digital Transformation. Vier deeltijdse masterprogramma’s geven jou de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma.

Door de moduleconstructie van deze masterprogramma’s zijn er gedurende de twee academiejaren verschillende startpunten mogelijk, dit biedt optimale flexibiliteit. Start met een module en meld je later aan voor het volledige mastertraject of combineer die modules die het best bij je persoonlijke noden passen.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Benelux NVAO-accreditatie.

*nieuw programma in ontwikkeling, voor meer info contacteer de programma manager

Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?