Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner Leading Digital Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-demo-4.0
Master Class DEMO 4.0 Professional
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/masterclass-demo-4.0/overzicht
Overzicht

Masterclass DEMO 4.0 Professional - Overzicht

Overzicht

Enterprise engineering betekent het ontwerpen en bouwen van een organisatie. Op dezelfde manier als een ingenieur een brug, vliegtuig of computer zou bouwen. Met 4 geïntegreerde DEMO-aspectmodellen, die elk hun eigen specifieke gebruik hebben, geeft DEMO u een overzicht van en inzicht in organisaties. Op deze manier kunnen we de complexe knoop die organisaties zijn geworden, ontwarren, de bouwfouten herstellen en alles weer in elkaar zetten. Net zoals een ingenieur een brug, vliegtuig of computer zou repareren.

Klik hier voor meer programma details.

Leerdoelen

Na het volgen van dit programma zal je volgende leerdoelen bereikt hebben:

  • De paradigmaverschuiving waarderen in het denken over organisatie, bedrijfsprocessen, informatiesystemen en ICT, de onderliggende theorieën van DEMO. Deze paradigmaverschuiving staat bekend als Enterprise Ontology, een nieuw begrip dat je grondig zult begrijpen.
  • Op basis van ruime oefeningen en voorbeelden uit de praktijk zul je inzien dat het op Enterprise Ontology gebaseerde essentiële model uitgebreid, coherent, consistent en toch beknopt is en dat het de essentie van een organisatie weergeeft, onafhankelijk van realisatie en implementatie.
  • Je zult ontdekken en waarderen dat DEMO kan worden beschouwd als een aanvulling op vertrouwde benaderingen: organisatorische benaderingen (Balanced Score Card, Lean & Six Sigma, enz.), BPM-benaderingen (BPMN, EPC, PetriNet, Archimate, enz.) en IS-ontwikkelingsbenaderingen ( ER, NIAM, ORM, enz.).
  • Je maakt kennis met de discipline Enterprise Engineering, die is gebouwd op Enterprise Architecture, Enterprise Governance en Enterprise Design, naast Enterprise Ontology.

Doelpubliek

De DEMO-cursus is bedoeld voor professionals op het gebied van organisatie en ICT die dieper in hun vakgebied willen worden opgeleid en die in het bijzonder op zoek zijn naar een solide methodologische basis van hun beroep.

  • Bedrijfsarchitecten / consultants
  • Bedrijfsarchitecten / analisten / consultants
  • Information managers
  • Business process managers
  • Quality managers

Diploma

Na succesvolle afronding van het DEMO-examen, word je DEMO-gecertificeerd en geregistreerd in het DEMO Specialists-register.
Studenten die de masterclass DEMO 4.0 Professional volgen zonder het examen af te leggen, krijgen een Aanwezigheidscertificaat van de Antwerp Management School.
Als je wel meedoet aan het examen en slaagt, krijg je vrijstelling voor deze module als je je inschrijft voor de Master In Enterprise IT Architecture (MEITA) aan de Antwerp Management School.

Behaal een masterdiploma!

De Masterclass DEMO 4.0 Professional maakt onderdeel uit van onze Executive Masters in Leading Digital Transformation. Vier deeltijdse masterprogramma’s geven jou de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma.

Door de moduleconstructie van deze masterprogramma’s zijn er gedurende de twee academiejaren verschillende startpunten mogelijk, dit biedt optimale flexibiliteit. Start met een module en meld je later aan voor het volledige mastertraject of combineer die modules die het best bij je persoonlijke noden passen.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Benelux NVAO-accreditatie.

Boogkeers
Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?