Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Header img 5
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/opleidingen-voor-ervaren-professionals
Opleidingen voor ervaren professionals

Opleiding voor ervaren professionals

Manage jouw groei

Alles verandert razendsnel, niets is nog zeker. De markt is complex en onduidelijkheid is troef. Als professional kan je twee dingen doen: je ziet het gebeuren en je stuurt hier en daar bij in de hoop overeind te blijven. Of je grijpt de kans om veranderingen mee te sturen en er op persoonlijk & professioneel vlak sterker uit te komen.

Onze open executive programma’s garanderen een unieke aanpak, maar wat mag je daar dan precies van verwachten? In deze video leggen 5 alumni uit hoe het programma bij AMS hen hielp hun professionele carrière en persoonlijke groei te stimuleren.

Online en/of op campus

Antwerp Management School volgt de stand van zaken mbt het coronavirus nauwgezet op. Lees meer. Al onze opleidingen zijn zo opgebouwd dat ze gemakkelijk omgezet kunnen worden naar virtuele sessies. Op deze manier garanderen we dat de lessen sowieso kunnen plaatsvinden; online en/of op onze campus. Indien het noodzakelijk is om de kwaliteit te garanderen, zullen data aangepast worden.

In onderstaand overzicht kan je al onze opleidingen voor professionals terugvinden.

Boogkeers
Duur van het programma
Topic van het programma
Taal van het programma

Masters (4)

Executive Master in IT Management

Deze master richt zich op het leiden van een succesvolle onderneming in een digitale context. Scherp je IT-kennis aan met de nodige management-, proces- en communicatievaardigheden om business & IT strategie te aligneren.

Startdatum 23.09.2021
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels
Nieuw

Executive Master in IT Risk & Cyber Security Management

Deze master biedt up-to-date kennis aan voor informatiebeveiligingsprofessionals om uit te blinken in het beheer van hun ICT-risico's, beveiliging en compliance-verantwoordelijkheden. Het programma stelt cyberbeveiliging voor als een bedrijfsbrede uitdaging voor risicobeheer, dat een impact heeft op technische, organisatorische en bestuursverantwoordelijkheden.

Startdatum 23.09.2021
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in Enterprise IT Architecture

Deze master biedt de vaardigheden om de organisatie klaar te maken voor duurzame innovatie. Verwerf kennis om complexiteit de baas te kunnen en om de architect te zijn van een succesvolle organisatie.

Startdatum 23.09.2021
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels

Executive Master in IT Governance & Assurance

Deze master gaat over het verankeren van processen, structuren en relationele mechanismen in de hele onderneming, het maximaliseren van de waardecreatie van IT-investeringen en het minimaliseren van IT-gerelateerde risico's.

Startdatum 23.09.2021
Duur 2 jaar (deeltijdse executive master)
Taal Engels
Header img

Masterclasses (8)

Masterclass Corporate Governance, Risk & Compliance (GRC)

Deze masterclass biedt een helicopterview op alle gerelateerde domeinen van governance, risk & control, compliance & assurance. Het programma behandelt de meest actuele theoretische inzichten en praktijkvoorbeelden.

Startdatum 11.03.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Digital Transformation: Strategy & Leadership

Deze masterclass is ontworpen om fundamenteel inzicht te verkrijgen in het leiden van digitale transformatie & in het aligneren van IT investeringen met business doelstellingen.

Startdatum 07.10.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Agile Enterprise Architecture & Engineering

Deze masterclass focust op het ontwerpen en managen van wendbare digitale organisaties. Deze worden gekenmerkt door flexibele business processen en evolutieve informatiesystemen.

Startdatum 11.03.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Master Class DEMO 4.0 Professional

DEMO, Design and Engineering Methodology for Organisations, is de volgende generatie methodologie om bedrijven te modelleren. Met een degelijke verankering in de wetenschap, bereiken DEMO-beoefenaars zeer sterke resultaten in alle aspecten van organisatieoptimalisatie.

Startdatum 20.05.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Governance & Management of Digital Assets

Deze masterclass biedt diepgaand inzicht in de processen van ‘enterprise governance of IT’. Daartoe worden theorie en seminaries verrijkt met IT governance practices zoals COBIT 5.

Startdatum 07.10.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Cyber Security Management

Deze masterclass biedt inzichten in het veilig beheer van informatie. De module is gebaseerd op de ‘body of knowledge’ van CISM, CRISC en andere internationaal geaccepteerde standaarden.

Startdatum 04.02.2021 of 20.05.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Data Science for Business

Naast het verschaffen van een grondig begrip van de belangrijkste technische aspecten van big data-toepassingen en data-analyse, krijgen deelnemers in deze masterclass inzicht en ervaring in het gebruik van deze gegevens en het creëren van bedrijfswaarde, d.w.z. het verbeteren van de winstgevendheid en het verhogen van inkomsten.

Startdatum 01.04.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Masterclass Cyber Security Architecture & Technologies

Risico, beveiliging en privacy in de digitale onderneming. Deze Masterclass behandelt de kernelementen van cybersecurity vanuit een architectuur- en technologisch oogpunt. Het behandelt tactische en operationele aspecten van het beroep en ondersteunt je bij de succesvolle implementatie van tactische en operationele cybersecurity en risicobeheerpraktijken in je organisatie.

Startdatum 07.10.2021
Duur 1-10 dagen
Taal Engels

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Bruno baert

Een vraag over een van onze programma's?

Bruno Baert

Tel: +32 477 95 30 85

Close

Een vraag over een van onze programma's?