Lees alles over de huidige AMS COVID-19 veiligheidsmaatregelen voor studenten & voor bezoekers

Close
NL
Banner website OEP Sustainable Transformation
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma
Programma's
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/sustainable-transformation
Masterclass Duurzame Transformatie
https://www.antwerpmanagementschool.be/nl/programma/sustainable-transformation/waarom
Waarom AMS?

Masterclass Duurzame Transformatie - Waarom AMS?

Waarom AMS?

  • Kwaliteit: je kan rekenen op een team van professoren die jarenlange ervaring hebben in duurzame transformatie en innovatie. Onderzoek en heel praktische toepassingen gaan hand in hand.
  • Interactief: je krijgt van ons een stimulerend leerproces, waarbij verhelderende presentaties worden gecombineerd met groepsdiscussies, praktijkcases en simulaties.
  • Locatie: het programma vindt plaats in onze gloednieuwe, duurzame campus in het centrum van de stad, met een fantastische vibe en state of the art uitrusting.
  • Modulair: het programma is modulair opgebouwd. Je kan ofwel het volledige programma volgen, of er een aantal modules uitpikken.
  • Ideatie: je kennisstroom en capaciteit om ideeën te ontwikkelen worden steeds beter naarmate je nieuwe inzichten en methodieken gaat toepassen.
  • Complexiteit: je leert de complexiteit van duurzaamheidsvraagstukken omarmen en deze positief omturnen naargelang de noden van jouw organisatie en klanten.

“De wereldwijde risico’s op sociaal en milieuvlak zijn groot en dringend. Om een globale ineenstorting te voorkomen, hebben we oplossingen nodig op maat van de grootte en urgentie van de problemen. Een langzame, incrementele verandering volstaat niet meer. Bedrijven moeten de uitdaging aangaan door zichzelf, hun sector en de economie te transformeren.”

— Wayne Visser, houder van de leerstoel Duurzame Transformatie en professor in Integrated Value.

Boogkeers 190515 074301
Bruno baert

Een vraag over dit programma?

Bruno Baert

Tel: +32 477 95 30 85

Close

Een vraag over dit programma?