Onboarding days fulltime masters

Onze nieuwe lichting studenten is gearriveerd! Op 12 september 2016 zijn onze kersverse studenten van de full-time masters officieel aan hun avontuur begonnen in de vorm van de ‘Onboarding days’. Op deze interactieve driedaagse maken cheap jerseys ze intensief kennis met de school en onze waarden en ondervinden cheap jerseys ze zelf wat die waarden precies inhouden.

Tijdens de eerste dag hebben de studenten reeds kennis gemaakt met onze waarde ‘Maatschappelijk bewustzijn’. Onder begeleiding van prof. Lars Moratis en prof. Luc Van Liedekerke ervaren ze hoe deze waarde tot duurzaamheid moet leiden.

Op dag American twee worden ze geconfronteerd met problemen omtrent complexiteit. Op een ludieke en creatieve als manier zullen ze wholesale nfl jerseys ingeleid worden in de ‘Design thinking’ door ons Expertisecenter ‘Flanders Inshape’. Het is een rankings manier waarop de effectiviteit voor innovatie in een constant veranderende wereld wordt geïllustreerd. Deze probleem-oplossende methodologie is voor AMS een van de belangrijkste competenties voor toekomstige professionals.

Na het luisteren is het tijd voor actie en worden ze tijdens de derde onboarding day ondergedompeld in de wondere wereld van Public Speaking. Professor Wim Coessens en Diana Philips zullen hen in kleine groepjes begeleiden.

Kortom, een driedaagse onderdompeling waar kennis wordt DFMC gemaakt met allerhande aspecten van management, de school en de stad Antwerpen.