Expertisecentrum Smart Mobility

Heb je een vraag over Smart Mobility? 
Neem contact met ons op!

+32 3 265 91 09

Advies en maatwerk

Doordat de maatschappelijke nood aan een vlottere mobiliteit torenhoog is, ontstaan er steeds meer nieuwe initiatieven en oplossingen. Smart Mobility houdt de vinger aan de pols en volgt alle trends op. Vanuit onze onderzoeksprojecten en onze begeleidingstrajecten met/bij zowel organisaties als steden, beschikken wij over een zeer brede en stevige basis om tot de beste oplossing te komen.

Een kleine greep uit onze brede expertise: woon-werkverkeer, flexwerken, mobiliteitsbudget, bedrijfsfietsen, elektrische mobiliteit, mobility as a service, kantoorbus, CO2-reductie, geconnecteerde mobiliteit, deelvoertuigen, slimme stadsmobiliteit, smart cities, gedragsverandering, enz.

Elk traject is aangepast aan de noden en maturiteit van de organisatie. Onze aanpak bestaat uit drie onderdelen:

  1. Een expert analyseert de probleemstelling tijdens een intakegesprek samen met de organisatie.
  2. De expert formuleert suggesties, voorstellen, raadgevingen en verschillende scenario’s waarop het probleem aangepakt kan worden.
  3. In onderling overleg met de organisatie wordt een plan van aanpak en stappenplan opgemaakt en uitgevoerd. Uniek hierbij is dat AMS niet alleen experten in slimme mobiliteit in huis heeft maar ook in HR, user centered design, duurzame transformatie etc…

Een gelijkaardig traject binnen jouw bedrijf of organisatie?
Contacteer Nicole 

Hoe kan ik je helpen?

Claudia Erkens, Management Assistant