Expertisecentrum Smart Mobility

Heb je een vraag over Smart Mobility?
Neem contact met ons op!

Opleidingen en workshops

Full Time Master in Global Supply Chain Management

In de context van de wereldwijd groeiende logistieke sector en de toename van het belang van supply chain functies in internationale bedrijven, heb je er alle baat bij om een gefundeerde kennis op te bouwen in verband met logistiek, om zo jouw mogelijkheden voor werkgelegenheid te verruimen op vlak van zowel functionaliteit als sector, en zo je kansen op wereldwijde vooruitgang in je carrière en je inzetbaarheid te verhogen.

Congres Mobiliteit 2050

De trends van vandaag plaveien de weg naar morgen. Twee kernwoorden nemen hierbij nu al een hoofdrol in: ‘autonoom’ en ‘delen’. Want de mobiliteit van 2050 is slim en geconnecteerd. De steeds snellere technologische ontwikkelingen zullen massa’s nieuwe mobiliteitsconcepten opleveren. Mobiliteit is big business, voor iedereen.

Daarom organiseert het expertisecentrum Smart Mobility iedere twee jaar het congres ‘Mobiliteit 2050’. Dit is een waar belevingsevenement waar je vandaag al de mobiliteit van morgen kan beleven.

De volgende editie van het congres ‘Mobiliteit 2050’ vindt plaats op 30 mei 2018. Meer informatie volgt binnenkort.

Inhouse workshops

Wil je een workshop die dieper ingaat op een bepaald mobiliteitsthema in je eigen organisatie? Onze experts staan klaar om jou verder te helpen.

Masterclass Mobiliteit van bedrijven

Deze opleiding is nog volop in constructie. Een eerste editie staat gepland voor het najaar 2018. Wil je nu al wat meer informatie?

Claudia Erkens, Management Assistant