Home Trajecten voor bedrijven Onderzoeksprojecten
Header img 3

Wordt jouw organisatie geconfronteerd met een problematiek of uitdaging waar nog maar weinig literatuur over bestaat? Dan heeft ons onderzoeksteam interessante mogelijkheden voor jou.

AMS is de thuisbasis van meer dan 30 (inter)nationale onderzoekers. Zij genereren kennis die bijdraagt aan zowel de academische wereld, organisaties als de maatschappij. Onze onderzoeksafdeling wil een referentie zijn voor excellent managementonderzoek en een bron van inspiratie voor professionals in expertisedomeinen die passen binnen een maatschappelijk verantwoorde business school.

Naast puur academisch onderzoek, doet ons team ook specifiek onderzoek in organisaties om zo inzichten te krijgen die algemeen toepasbaar zijn.

Tailor made 1

De expertise van AMS is echt uniek en bleek een grote meerwaarde voor het verankeren van de inzichten in onze organisatie. De We hebben bruikbare inzichten gekregen in het gedrag en de noden en wensen van onze medewerkers. Het was een inclusief traject; de medewerkers voelden zich echt gehoord en het management staat er 100% achter. We zijn op de goede weg

— Erik Present, Directeur Medische Zaken @ Janssen

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Colette pauwels

Meer weten over Leiderschapsontwikkeling voor managers?

Colette Pauwels

Tel: +32 3 265 4804

Close

Meer weten over Leiderschapsontwikkeling voor managers?