Het AMS Alumni Netwerk

Wij geloven dat een sterk alumninetwerk de persoonlijke ontwikkeling stimuleert, innovatief ondernemen aanmoedigt en inspireert om een actieve rol te spelen in onze samenleving. We geloven dat open-minded alumni een invloed hebben op de complexe wereld van vandaag.

Guido Kestens
Voorzitter van de AMS alumnivereniging, EMBA Alumnus 1973

Een levendig netwerk mogelijk gemaakt door Alumni

We bouwen aan een geëngageerd, betrokken en actief alumninetwerk. Onze Alumni Vereniging bestaat uit 9 actieve groepen, die de alumni zelf beheren met steun van Antwerp Management School.

Een betekenisvol netwerk mogelijk gemaakt door het bestuur

Het Antwerp Management School Alumni Bestuur bestaat uit de voorzitter en een vertegenwoordiger van elke alumni-afdeling. Ze zijn de brug tussen de alumni, de programmamanager en de programma faculty. Ze houden hun oren gespitst, brengen de noden van alumni in kaart en zetten alumni-activiteiten op.

Wie is AMS alumnus?

Als je een masterprogramma, een open executive programma of een programma op maat hebt gevolgd, maak je deel uit van het alumni netwerk van Antwerp Managament School en ben je zeker niet alleen. Op dit moment telt het Antwerp Management School alumni netwerk meer dan 24.000 mannen en vrouwen in meer dan 85 landen.

Alumni activiteiten

Het alumni netwerk biedt een brede waaier aan interessante activiteiten aan. Of je nu hongert naar kennis of een sociale vlinder bent, of je nu een atleet of CEO bent, wij bieden je activiteiten aan die passen bij jouw smaak. Ontdek hieronder hoe je actief kan blijven en betrokken kan zijn.

Het AMS alumni team

We zijn een klein team dat klaarstaat om te luisteren en de mogelijkheid biedt om nieuwe initiatieven te bespreken. Twijfel niet om ons te contacteren.

Emmanuelle Duval, Events & communications, +32 3 265 46 99, Emmanuelle.duval@ams.ac.be

Danny Lauwers, New alumni initiatives, +32 (0)3 265 47 68, Danny.lauwers@ams.ac.be

Patsy Van de Casteele, Alumni groups, +32 (0)3 265 46 78, Patsy.vandecasteele@ams.ac.be

Heb jij vernieuwende ideeën en ben je niet bang om de mouwen op te stropen? Je bent meer dan welkom om een actieve rol te spelen in het bestuurscomité van een van onze alumni-afdelingen.

Zie waar onze alumni mee bezig zijn in onze Alumni Stories. Er zijn veel inspirerende verhalen en interviews te vinden over de reizen van onze alumni.

Interesse in het mentoren van een fulltime masterstudent in hun reis naar het vinden van de perfecte baan? Twijfel niet om je in te schrijven! De studenten zijn dankbaar om advies te krijgen van andere alumni die een gelijkaardige weg hebben gevolgd.

Bezoek de fotoblog van onze alumniactiviteiten. Organiseer je zelf ook activiteiten? Zend ons dan je foto’s en word deel van onze alumni community van wereldburgers.

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter en Google+. Volg ons!

We zullen jullie op de hoogte houden over alles wat er gebeurt in onze community en de voordelen die jij als alumnus van Antwerp Maangement School geniet. Veel leesplezier.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe inzichten of ontwikkelingen in jouw studieveld? Schrijf je dan in voor een van onze vele AMS & alumni events, lezingen of keynotes. Al onze evenementen bieden gereduceerde tarieven voor onze alumni.

Onze afgelopen evenementen geven je een idee van hoe actief ons netwerk is. Foto’s en presentaties zijn ook beschikbaar.

Word lid van onze LinkedIn-groep en krijg exclusieve AMS alumni informatie, waaronder vacatures.

Als alumni vinden velen van jullie het leuk om onze content te delen met jullie netwerk. Als je je inschrijft voor onze Share The Content word je AMS-ambassadeur en zal je af en toe (maximaal 2 keer per maand) een kant-en-klaar social media berichtje over AMS ontvangen. Met twee muisklikken kies je in welk topic je geïnteresseerd bent en kun je een post op het door jou te kiezen kanaal delen.

De Global Citizen Award

Dit belangrijke alumni event is het toonbeeld van waar het AMS Alumninetwerk voor staat.

De AMS Global Citizen is een thought leader die een universeel beeld van de hedendaagse wereld heeft en die zich toelegt op het verbeteren van de levenskwaliteit voor de gehele mensheid.

Baron Peter Piot
2015 Global citizen