Het AMS Alumni Netwerk

Wij geloven dat een sterk alumninetwerk de persoonlijke ontwikkeling stimuleert,
innovatief ondernemen aanmoedigt en inspireert om een actieve rol te spelen in onze samenleving.
We geloven dat open-minded alumni een invloed hebben op de complexe wereld van vandaag.

— Mimi Lamote, President of the AMS Alumni Association

Een levendig netwerk, mogelijk gemaakt door alumni

We bouwen aan een geëngageerd, betrokken en actief alumninetwerk. Onze alumnivereniging bestaat uit 10 actieve groepen, die de alumni zelf beheren met steun van Antwerp Management School.

Een betekenisvol netwerk, mogelijk gemaakt door het bestuur

Het Antwerp Management School Alumni Bestuur bestaat uit de voorzitter en een vertegenwoordiger van elke alumnigroep. Ze zijn de brug tussen de alumni, de programmamanager en de programma-faculty. Ze houden hun oren gespitst, brengen de noden van alumni in kaart en zetten alumniactiviteiten op.

Wie is AMS alumnus?

Als je een masterprogramma, een open executive programma of een programma op maat hebt gevolgd, maak je deel uit van het alumninetwerk van Antwerp Managament School en ben je zeker niet alleen. Op dit moment telt het AMS alumninetwerk meer dan 24.000 mannen en vrouwen in meer dan 85 landen.

Alumniactiviteiten

Het alumninetwerk biedt een brede waaier aan interessante activiteiten aan. Of je nu honger naar kennis hebt of een sociale vlinder bent, of je nu een atleet of CEO bent, wij bieden activiteiten naar elke smaak. Ontdek hieronder hoe je actief kan blijven en betrokken kan zijn.

Het AMS alumniteam

We zijn een klein team dat klaar staat om te luisteren en de mogelijkheid biedt om nieuwe initiatieven te bespreken. Twijfel niet om ons te contacteren.

Wie doceert aan AMS?

Wie werkt op AMS?

Waar kunnen we je mee helpen?

De Global Citizen Award

Dit belangrijke alumni event is het toonbeeld van waar het AMS Alumninetwerk voor staat.

Global Citizen Award 2015

De AMS Global Citizen is een thought leader die een universeel beeld van de hedendaagse wereld heeft en die zich toelegt op het verbeteren van de levenskwaliteit voor de gehele mensheid.