HR in business

HR in Business is de associatie van de HR-alumni van Antwerp Management School. Haar voornaamste doel is om alle HRM-alumni opnieuw samen te brengen en ideeën en praktijkervaring uit te wisselen.

Antwerp Management School heeft een lange traditie in het domein van Human Resource Management, beginnend bij de oprichting van het eerste programma in HR-beleid in 1972 en onze open executive programs in HRM. In 1995 startte Antwerp Management School ook de eerste fulltime Master in HRM in België.

Werkgroep HR in Business

De werkgroep “HR in Business” verwijst naar de missie en visie van de school: HR op de agenda zetten als een strategische en duurzame hulpbron en haar belang in business aantonen, zowel in de publieke als in de private sector.

Contact

Wil je mee bijdragen aan de HR in Business-groep? Je bent meer dan welkom! Contacteer ons via hrinbusiness@amsalumni.be voor meer informatie.

Tijdens onze eerste activiteit, een conferentie in september, hebben we met een hondertal HR-professionals een middag georganiseerd over de trends en ontwikkelingen binnen HR. Deze open vorm van kennisdeling bracht zo een aantal belangrijke thema’s in ons vakgebied onder de aandacht.

Onderwerpen als ethiek, personal branding, van metrics naar analytics, het nieuwe werken, en dergelijke, zullen verder de agenda bepalen van onze werking en volgende bijeenkomsten.

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager