M2

M2?

M2 is de recent opgerichte alumnivereniging van afgestudeerden van de MITGA en MEITA programma’s van Antwerp Management School. Beide programma’s zijn verenigd, omdat we geloven dat ze complementair zijn, even belangrijk zijn en elkaar versterken.

In 2014 namen een aantal afgestudeerden het initiatief om de M2 alumni groep op te starten, zowel om ideeën uit te wisselen over het onderwerp, als om in contact te blijven. Nostalgie speelde ook een belangrijke rol, omdat de studenten samen veel onvergetelijke momenten meemaakten in de twee jaar van hun masterprogramma.

Met de steun van Antwerp Management School zullen de leden van M2 dienen als ambassadeurs van MEITA en MITGA of  bijbehorende masterclasses. Dit gebeurt door het promoten van en het aandacht trekken voor andere programma’s en ook deel te nemen in andere activiteiten die professionals up-to-date houden over recente ontwikkelingen in IT Governance en Enterprise Architecture.

Professor Steven De Haes, PhD: “Als Academisch Directeur van het programma is het motiverend om onze programma’s een tweede leven te zien krijgen door het enthousiasme van onze alumni. Met behulp van dit nieuwe initiatief kunnen we het kennisgebied waar zaken en informatie technologie samenkomen verder ontwikkelen.”

Een aantal voorbeelden van activiteiten die we willen opzetten:

• Levenslang Leren: interactieve cursussen en lezingen, minstens twee keer per jaar.
  • Netwerkactiviteiten: ‘Wat kunnen we voor jou doen?’, met een drankje erbij.
  • Steun Antwerp Management School en haar studenten: doe mee aan onderzoeks- en masterprojecten.

Frans, Koen, Niek en Peter
MEITA en MITGA afgestudeerden 2014