Partners

Structurele Partners herkennen zich in de missie en visie van Antwerp Management School en wensen zich voor een langere periode te verbinden aan de School.

De Structurele Partner treedt toe tot de Strategische Adviesraad van de School en bouwt zo in een open netwerkstructuur mee aan een Management School die de slagkracht en potentie heeft om haar visie te vertalen naar het bedrijfsleven en andere organisaties in de samenleving.

Sociaal – maatschappelijk engagement schept uitdrukkelijk mee het kader waarbinnen Antwerp Management School haar missie wil realiseren: kennis verbinden met de brede maatschappelijke context, de persoonlijke overtuigingen en waarden en een toekomstgerichte blik.

Prime Partners

logo Port of Antwerp 
logo sdworx 
logo Stad Antwerpen 
logo UAntwerpen

 

Foundation Partners

 

Kennispartners kunnen zich aansluiten bij een expertisecentrum of hun engagement uitbreiden tot het sponsoren van een Leerstoel.

Antwerp Management School heeft binnen haar researchafdeling expertisecentra en kennisnetwerken opgericht die de voorwaarden scheppen voor co-creatie van kennis en vaardigheden en brengt hierin Kennispartners samen met een academische of een bedrijfsachtergrond. De open netwerkstructuur van expertisecentra en kennisnetwerken schept de condities voor innovatief, grensverleggend denken.

Onze researchafdeling wil een referentiepunt zijn inzake kennis op specifieke domeinen en onderbouwt met haar onderzoek tevens de state-of-the-art programma’s van de school. De positionering tussen theorie en toepassing en faculty die academische kennis met praktische expertise combineren, maakt dat de output daadwerkelijk de kiem kan zijn van duurzame waardecreatie in de economische keten.

Onze Kennispartners in de verschillende expertisecentra zijn:

 

Knowledge Partners

logo nexxworks

 

 

Jaarlijks studeren in juni een 200-tal Belgische en internationale Young High Potentials af van onze voltijdse masterprogramma's. Antwerp Management School biedt hen een Career Management Service aan en faciliteert zo de wederzijdse kennismaking tussen gekwalificeerde studenten en geïnteresseerde bedrijven.

Talent Partners krijgen de mogelijkheid om een structurele rekruteerder te worden aan Antwerp Management School.

Een talent partnership laat je toe om:

  • uw bedrijf op verschillende momenten doorheen het jaar voor te stellen
  • uw employer brand te boosten in onze business school
  • het juiste talent te rekruteren op onze Career Days
  • een bedrijfsbezoek te organiseren
  • het Master CV Book te verkrijgen
  • ongelimiteerd vacatures te verspreiden naar huidige AMS studenten en alumni
  • business cases voor te leggen en samen innovatieve ideeën te generen
  • etc.

Ook voor korte termijn rekruteringsnoden biedt het Career Management Service team op maat mogelijkheden aan.

Huidige talent partners:

Hilti Logo Rot   Logo Cummins   Pw C_logo _colour   Accenture Logo _kleur  

Als een internationale business school breidt Antwerp Management School haar internationale netwerk van partneruniversiteiten permanent uit. Hierdoor kunnen haar deelnemers, studenten en faculty-leden makkelijker uitgewisseld worden. De School onderschrijft daarmee haar missie om 'Global Citizens' te vormen. Antwerp Management School ontwikkelt haar Full-Time Master en Executive Master programma's samen met partner-instituten van over de hele wereld.

FULL-TIME MASTERS

 

EXECUTIVE PROGRAMS AND RESEARCH

Samenwerkingsverbanden met andere business schools en universiteiten

Word een partner

Geïnteresseerd om samen waarde te creëren? Word nu partner van Antwerp Management school. Neem contact op en ontdek wat AMS voor jou kan betekenen.

Structurele & Kennispartners

Katrien Van Hecke
Corporate Partnerships
Katrien.VanHecke@ams.ac.be
T +32 3 265 46 96

Patsy Van de Casteele
Partnerships Relations Manager
Patsy.VandeCasteele@ams.ac.be
T +32 3 265 46 78

Talentpartners

Thomas Marynissen
Career Manager
Thomas.Marynissen@ams.ac.be
T +32 3 265 41 75

 

Hoe kan ik je helpen?

Anja Tys, Corporate Marketing Communication Manager